News

Mooie man: Francisco Lachowski

Meiden, we hebben ons licht laten schijnen op een nieuwe mooie man. Dit keer is de eer aan.. tromgeroffel..  model Francisco Lachowski! Veel meiden zijn gek op hem en als je hem Googled krijg je heeeeeeel veel hits! Fanpages van deze jonge Braziliaan vliegen je om de oren. De feitjes zetten wij voor jou op een rij.

francisco

Francisco is geboren op 13 mei 1991 in het plaatsje Curibita in Brazilië. In 2009 deed hij mee met een modellenwedstrijd, FORD Brasil Supermodel of the World in Sao Paulo. Hij won en kreeg daarmee een contract bij Ford Models. In 2009 deed hij zijn eerste catwalkshows in Parijs en Milaan voor onder andere Gucci en Dior Homme.

francisco

In zijn nog jonge carrière heeft hij al voor ontzettend bekende namen gewerkt. Hij stond op de cover van meerdere bladen, en hij stond in editorials voor Vogue, FHM en GQ. Hij deed campagnes voor DKNY, Dior en Armani en inmiddels heeft hij shows gelopen bij Versace, Dolce & Gabbana, Cavalli, Armani en nog veel meer.

francisco

francisco

francisco

francisco

Francisco zit tegenwoordig bij maar liefst negen modellenbureaus in verschillende landen, waaronder Ford, Why Not Models en Models 1.

Francisco sport veel; hij houdt van tennis, surfen, vissen, duiken met zijn vader, skateboarden en voetballen. Toen hij zestien was, was hij erg slungelig qua looks. Hij ging drie maanden lang hele dagen naar de sportschool, waardoor zijn lichaam helemaal veranderde. Zijn moeder wilde toen dat hij ermee stopte omdat hij te sterk werd. Sinds hij model is kan hij minder trainen, maar hij eet wel gezond.

francisco

Of je nog kans maakt bij mister Lachowski? Lastig! Hij is een tijdje samen geweest met Jessieann (model), maar of ze nog steeds samen zijn is de vraag. De diverse fansites lijken er ook nog niet over uit te zijn..

francisco

Leuke weetjes
– Francisco staat op de 16e plaats in de top 50 van mannelijke modellen
– Zijn sterrenbeeld is stier
– Lachowski is 1.88 lang en heeft maat 43 voor schoenen
– Hij heeft twee oudere zussen
– Zijn fans noemen hem ook wel Chico
– Hij is 50% Pools, zijn vader komt uit Polen
– Muziek waar hij graag naar luistert is hiphop, pop en rock.

Francisco

Francisco’s quotes
– “I’m good at all the sports I play, I think I’m good"
– “I live in my luggage”
– Over verschillende twitteraccounts: “I don’t have Twitter, I dont know how it works. It’s not me, they are all fake.”.
– “I love Paris, it is more romantic you know, to be there with your girlfriend”
Do you like yourself? “ Yes, I like me”.
– “If you want to be a good model, you have to work hard. It takes time to learn how to model, feel confident, and make good pictures.”

Wat vind jij van Francisco? En welke mooie man zie jij graag terug in onze rubriek?

Door Annick

Must reads 👀