News

De leukste jonge Hollywoodkoppels

Some girls have all the luck… Én de leukste rollen in TV-series en grote films en daarbij aan hun zijde óók nog de meeste aantrekkelijke mannen uit de showbizz. Wij zijn ab-so-luut helemaal niet jaloers. Kijk mee naar de leukste jonge Hollywood koppels van dit moment!

hollywood

hollywood

Andrew Garfield & Emma Stone
Zij speelde de afgelopen jaren in Easy A, Crazy Stupid Love & The Help, hij was onder andere te zien als het liefje van Keira Knightley in Never Let Me Go. Vorig jaar namen ze de nieuwste Spiderman film (The Amazing Spiderman) op en sindsdien zijn de roddels van een off-screen romance hardnekkig. Begin dit jaar werden de twee zoenend in New York gespot en handjes vasthouden is ook al ingeburgerd in de vermeende relatie.

hollywood

hollywood

Penn Badgley & Zoe Kravitz
Zij is de dochter van Lenny Kravitz en is model, zangeres en actrice (ze speelde o.a. in X-men First Class). Hem kennen we natuurlijk allemaal als Dan Humphrey uit Gossip Girl. De twee worden ongeveer sinds een jaar regelmatig samen gespot en waren een paar maanden geleden zelfs samen op een romantische zonvakantie. En aan deze foto’s te zien houdt hij zelfs haar sigaret voor haar vast. Echte liefde.

hollywood

Michael Trevino & Jenna Ushkowitz
Zij speelt Tina in Glee, hij speelt een weerwolf / vampier / scholier in The Vampire Diaries. En hoewel Michael in Atlanta woont voor de opnames van zijn serie en Jenna in LA voor de opnames van die van haar, lijken de twee het toch al een tijdje erg naar hun zin te hebben als ze samen zijn.

hollywood

hollywood

Robert Pattinson & Kristen Stewart
Jarenlang gingen de geruchten dat Kristen & Robert’s chemie in Twilight niet alleen te danken was aan hun acteerkwaliteiten. De afgelopen tijd wordt er een stuk minder geheimzinnig gedaan en lijkt het er toch echt op dat de twee samen al heel erg lang heel erg gelukkig zijn.

hollywood

hollywood

Ian Somerhalder & Nina Dobrev
Nog zo’n leuk vampierenkoppel. Ian speelt vampier Damon in de TV-serie The Vampire Diaries, Nina speelt in diezelfde serie de rol van Elena, de middelbare scholiere op wie Damon verliefd is en tegelijkertijd ook vampier Katherine op wie Damon zo’n 150 jaar geleden verliefd werd. Hoewel hun off-screen relatie nooit officieel bevestigd is maakt Ian wel opmerkingen waaruit we kunnen opmaken dat het toch echt om waarheid gaat.

hollywood

hollywood

Justin Bieber & Selena Gomez
Waarschijnlijk het meest bekende jonge Hollywoodkoppel van het moment, deze twee hebben eigenlijk geen introductie meer nodig toch? Selena acteert al sinds haar vijfde en zingt ook al een aantal jaren, Justin veroverende ieder jong meisjeshart met zijn hits als Baby en Somebody to Love. En hoewel Selena doodsbedreigingen van geobsedeerde Beliebers heeft moeten doorstaan zijn de twee al bijna twee jaar very happy samen.

hollywood

hollywood

Liam Hemsworth & Miley Cyrus
Hij is een Australische God, zij was de afgelopen jaren ‘s werelds bekendste tienersterretje door haar rol in de populaire Disneyserie Hannah Montana. De twee ontmoetten elkaar op de filmset van ‘The Last Song‘ en de rest is geschiedenis. Hoewel de twee al meerdere keren uit elkaar zijn geweest vinden wij hen een van de leukste koppels van het moment!

Wat zijn jouw favoriete jonge Hollywoodkoppels van dit moment?

Beeld: Weheartit

Door Annemerel

Must reads 👀