News

Whitney Eve bij New York Fashion Week

Gister showde Whitney Port tijdens New York Fashion Week haar nieuwe collectie voor aankomende winter. Girlscene bevond zich helaas niet Front Row, sterker nog Girlscene bevond zich op dat moment niet eens in de zaal, maar gewoon op kantoor in Amsterdam. Gelukkig is Whitney de beroerdste niet en deelt ze ieder detail van de show op haar blog.

Het was niet de eerste modeshow tijdens New York Fashion Week voor Whitney. Zoals we allemaal in haar realityserie The City hebben kunnen zien, maakte Whitney haar debuut in New York september 2009, met haar lente/zomer collectie van 2010. Een paar weken geleden maakte Whitney zelf bekend dat ze ook dit seizoen weer zou showen tijdens de New York modeweek.

whitney eve

Backstage! De modellen kregen allemaal een frizzy kapsel. Mooi glanzend aan de bovenkant (met uitzondering van de lok) en big hair in de staart. We zien veel mooie oranje mondjes en natuurlijk oogmake-up.

whitney eve

whitney eve

Front Row zaten onder andere Allie Gonino van The Lying Game en model Coco Rocha. 

whitney eve

En dan is het tijd voor de show. We zien veel lieve printjes, rokjes, soepelvallende shirts, pailletten en electric blue. Naast het blauw maakt Whitney ook veel gebruik van nudetinten en oranje. Wij denken dat het geen baanbrekende alles veranderende collectie is, maar het zijn wel allemaal items die super draagbaar zijn en die veel meiden aan zullen spreken. Mode hoeft ook niet altijd super venieuwend te zijn toch? Het mag ook wel eens gewoon leuk zijn. Althans, dat is onze bescheiden mening.

whitney eve

Na de show was Whitney doodmoe. Ze was immers haar dag al om 5 uur (!!!) ‘s ochtends begonnen. Denk daarbij alle stress die ze de afgelopen weken gehad moet hebben om haar collectie zo goed mogelijk te presenteren en wij begrijpen dat ze na de show lekker met haar zusjes het bed in haar hotelkamer indook.

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Whitney? Zouden jullie het dragen? Wat is je favoriete look? of vinden jullie het eigenlijk allemaal maar helemaal niets?

Beeld: Celebuzz

Door Annemerel