News

Ariana Grande

Een leuke meid, die Ariana Grande. Ze werd bekend als actrice bij Nickelodeon, maar is naast actrice ook zangeres en dansen doet ze ook nog erg goed (jaloers!). Wij werden over haar getipt en waren erg enthousiast. Nu jij nog! Dit is Ariana Grande..

ariana grande

Ariana Joan Grande werd op 26 juni 1993 geboren in Boca Raton in Florida. Als kind begon Grande al op te treden in haar geboortestad. Haar oudere broer is acteur en producer Frankie Grande. Hij steunt haar door dik en dun. 

ariana grande

In 2008 speelde Ariana de rol van Charlotte in de musical 13 op Broadway waarvoor ze de National Youth Theatre Association Award won. Ze speelde de rol van Miriam in de musical Cuba Libre. Grande gaf muziek en dansles aan kinderen in Zuid-Afrika als lid van ‘Broadyway in South Africa’.

ariana grande

In 2009 werd ze gecast als Cat Valentine voor het Nickelodeon-programma Victorious, waarvan nu het derde seizoen bezig is. Ariana is naast een acteertalent ook gezegend met een gouden keeltje. Ze kan ontzettend goed zingen en laat dit op haar eigen Youtube-kanaal graag zien. Inmiddels heeft ze getekend bij Universal Republic Record label (net als Kelly Rowland, Nicki Minaj, Jessie J en vele anderen).

ariana grande

Ariana heeft meer dan een miljoen volgers op Twitter en ze werd de meest ondervraagde acteur online (wat inhield dat mensen haar heeeeeeel veel vragen stellen op social media over haar favoriete trends, muziek enzovoort).

ariana grande

 

Ariana doet impressies van onder andere Katy Perry, Shakira & Jessie J!

Ariana en Frankie zingen samen een mix van Tik-Tok en California Gurls.

Een kijkje in het huis van Ariana en Frankie

Ariana met een van haar vele covers, dit keer: Rolling In The Deep

Wat vind jij van Ariana?

Door Annick

Tip van lezeres Claire