News

Gossip Girl(scene) week 8

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gg scene 8

Goed nieuws voor alle Rachel & Finn fans van Glee, de twee zouden ein-de-lijk aan het daten zijn. Kan natuurlijk heel goed om een vette roddel gaan, maar dan nog.. Het idee is toch al leuk? De twee zouden een hete date gehad hebben op Valentijnsdag. Hij zou haar gevoerd hebben, ze zouden elkaar continu hebben aangeraakt en ze zouden allebei heel erg verliefd kijken. Oh en Lea Michele heeft laatst in een interview gezegd dat als ze een relatie met iemand van de Glee cast zou krijgen, het een relatie met Cory zou moeten. Vanaf de eerste ontmoeting hadden ze al een chemie. Hmmmmmmm….

gg scene 8

Ook al goed nieuws voor de fans van Lindsay Lohan. Na een heleboel drama lijkt het nu toch eindelijk een beetje beter te gaan. Binnenkort presenteert ze het in Amerika het populaire Saturday Night Live en ze is gecast voor de rol van Elizabeth Taylor in de TV film Liz & Dick. Enige voorwaarde voor dat laatste… ze mag niet WEER met de politie in aanraking komen. Good luck Linds!

gg scene 8

Rihanna was afgelopen week in Londen voor de Brit Awards. En als je denkt dat Riri zich daar als een prinsesje door een chauffeur rond liet raden, think again. De popster maakte net als de ‘normale mensen’ gewoon gebruik van de London Tube. Wat had jij gedaan als je naast Rihanna in de metro zat?

gg scene 8

Harry Styles (One direction) is niet de enige die zijn relatie met een oudere vrouw verbrak. Brak Harry met de Britse TV presentatrice Caroline Flack, Nick Jonas zou zijn liefje, de Australische zangeres Delta Goodrem, aan de kant gezet hebben. Er is dus weer genoeg mannelijkschoon vrijgezel in celebrityland. Benut die unieke kans meiden ;-).

gg scene 8

In een nieuw verschenen interview vertelt Demi Lovato dat ze eigenlijk geboren is met een eetstoornis. Toen ze een jaar of acht was begon ze met overeten. Toen ze gepest werd met haar gewicht besloot ze heel weinig te gaan eten en toen ze daardoor niet meer afviel, probeerde ze andere ongezonde manieren (niet om thuis uit te proberen meiden!).

Bron: Oh no they didn’t

Door Annemerel