News

Gossip Girl(scene) week 10

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

adele

Adele verhuisde onlangs in haar nieuwe optrekje van een slordige 10 miljoen in Sussex, Groot-Brittannië. Maar nu is ze bang om er alleen te slapen, want het spookt er volgens de Britse krant The Sun. Ze zou een vriend verteld hebben ‘Het huis geeft me de bibbers’ nadat ze ‘s avonds een paar rare geluiden hoorde. Sindsdien woont haar vrouwelijke bodyguard met Adele in haar tien kamer tellende stulpje. Adele weet van de religieuze geschiedenis van het huis en het is een heel grote plek om alleen te zijn midden in de nacht..

lindsay

In Nederland draait de nieuwste Muppitfilm pas net in de bioscopen, in Amerika zijn ze alweer bezig met een vervolg. En het zou zomaar kunnen dat Lindsay Lohan daar een klein rolletje in gaat spelen. Voor nu gaat het alleen nog maar om een ‘cameo’, maar Lindsay (zelf groot Muppitfan) ziet al een hele verhaallijn voor zich. Ze zou samen met Miss Piggy in Rehab zitten.. Klinkt interessant…

snooki

Ehh… wij gaan er vanuit dat deze foto het resultaat is van een prachtig staaltje Photoshop, maar het lijkt er toch echt op dat Snooki zwanger is. En dat niet alleen, ze is ook verloofd! Althans, dat vertelt Snooki in een officieel statement in het Amerikaanse US Weekly. Ze zegt "Het maakt niet uit wat anderen denken, zolang ik weet dat wij er klaar voor zijn.." Wij is overigens Snooki en de vader van de baby, Jionni LaValle, Snooki’s vriendje waar ze nu anderhalf jaar mee samen is. Snooki zou vijftien weken zwanger zijn. Momenteel neemt ze samen met haar Jersey Shore collega J-Woww haar eigen reality show op in Jersey City.

miley

Vrienden van Miley Cyrus zouden vinden dat de ex-Hannah Montana actrice haar vriendje Liam Hemsworth moet dumpen. Hij zou haar veel te weinig waarderen, haar niet de aandacht geven die ze verdiend, de baas spelen in de relatie en als klap op de vuurpijl is het al-tijd Miley die voor hun gezamelijke uitstapjes betaald. Hmmmm.. wij hopen dat dit een dikke vette leugen is, want daarvoor zien Miley en Liam er samen veel te leuk uit.

vivienne

Vivienne, de vrouwelijke helft van de tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt is wel heel erg vrouwelijk. Zo werd ze afgelopen weekend gespot met rode lippenstift en glimmende leggings (helaas niet op de foto). De laatste keer dat er zo’n rel was ontstaan over een celebrity baby was toen Suri Cruise op hakken de wijde wereld in stapte. Het contrast met haar grote zus Shiloh (links op de foto) is dan ook wel erg groot. Mama Angelina heeft nog nooit zoveel prinsessenfilms gezien en roze gekocht. Vivi is een echte girly-girl.

Hebben jullie nog sappige roddels?

Bron: Oh no the Didn’t

Door Annemerel