News

Mary Kate & Ashley Fashion

Mary Kate & Ashley kondigde onlangs in de Britse ELLE aan dat ze zich nooit meer op het acteren zullen concentreren. Maar vergeten, nee.. dat zullen we ze heus niet. Al zou dat alleen al zijn om hun (vaak) fantastische kledingstijl. Vandaag laten we jullie wat leuke modemomenten van het afgelopen jaar zien.

mka

Ashley en Mary Kate bij de CFDA Awards. Zonnebrillen met ronde glazen, contrasterende outfits (Ash is in het roze, MK is stoer in het zwart). 

mka

Met (nep?) bontjassen en mutsen bij een mode evenement in New York City.

mka

Bij de Metropolitan Opera geven Mary Kate & Ashley je een lesje ‘hoe houd je je chic warm in een gala jurk’. Ashley trok een donkergroene (nep?) bontstola en Mary Kate trok een mouwloze jas aan. MOOI!

mka

Ashley stapte vorig jaar zomer door New York in dit prachtig koraalrode pak met een nonchalant gestreept shirt. Aan haar voeten? Prachtige sandaaltjes van Chanel. We LIKE.

mka

Wat een mooie en bijzondere jurk voor Ashley tijdens het Costume Institute Gala. Of we de schoenen erbij echt een match vinden weten we niet, maar die zijn OOK prachtig.

mka

Extreem grote ogen, rode oogschaduw onder de ogen en de bekende "duckface-jes". Het staat ze.

mka

Ashley in haar favoriete shirt (zagen we ook al onder haar mooie koraalrode pak, weten jullie nog?) en een mooie donkerblauwe maxirok. Grote zonnebril en she’s good to go!

mka

Wauw, eigenlijk zijn Mary Kate en Ashley hier gewoon samen een outfit. Dat blauwe van Ashley matcht zo mooi met het blinkende goud van Mary Kate. De tassen hebben de dames ook op elkaar afgestemd zo te zien.

mka

Met zus(je) Elizabeth. Als je je afvraagt, is de tweeling nu zo klein of is Elizabeth zo extreem lang? Dat eerste. Wij vinden ze alle drie leuk.

Wat vinden jullie van de Olsen ladies?

Bron beeld: Look.co.uk

Door Annemerel