News

Ashley Benson

Ze is blond en speelt Hanna in Pretty Little Liars.. Juist, Ashley Benson! Ze wordt wekelijks gespot met haar best friend Vanessa Hudgens en zo heeft ze een heel scala aan super famous friends, waaronder Selena Gomez en Justin Bieber. Ashley doet het goed, en wij verwachten dat ze nog heel veel acteerklussen binnen gaat slepen.

ashley benson

Ashley speelde in Bring It On de hoofdrol en had gastrollen in onder andere The O.C.  De tweeëntwintigjarige blondine heeft vroeger intensief gedanst. Ze danste al toen ze twee jaar oud was en deed later onder andere hiphop, jazz en ballet.  Op haar vijfde begon ze met zingen en op diezelfde leeftijd werd ze gevraagd om bij Ford Modeling Agency model te zijn.  Ze werkt nog steeds voor Ford.

ashley benson

ashley benson

Toen ze tien was wilde ze gaan acteren. Ze heeft 35 commercials gedaan en daarna heeft ze verschillende theaterrollen op zich genomen. Daarnaast wordt ze geroemd om haar stijl, waarover we een tijd geleden al schreven.

ashley benson

Ashley kreeg haar allereerste kus op de set toen ze vijftien was. Ze heeft al meer dan een jaar met Ryan Good, de ‘swagger coach’ van Justin Bieber. De eerste paar maanden was het niet makkelijk. Ze moest soms om twee uur ‘s nachts opstaan om met hem te praten via Skype als hij weer in het buitenland zat.

ashley benson

ashley benson

Ook van Ashley Benson en Ryan Goods is een geplaybackt filmpje van het nummer “Call Me Maybe” van Carly Rae Jepsen.  De actrice en haar vriend zitten op dat moment in een privéjet met Selena Gomez en Justin Bieber, Selena filmt het geheel en je kunt haar op de achtergrond horen lachen.

ashley benson

ashley benson

Ashley heeft nog nooit een echt gala meegemaakt, dus toen ze uitgenodigd werd voor een feestje in het Beverly Hiton hotel met als thema ‘gala’, greep ze die kans met beide handen aan. Ze droeg een zwart strapless jurkje en een roze clutch. Ze reden weg in een witte limo en danste op Rihanna en Kanye West.

Op dit moment wordt de film Spring Breakers opgenomen, waarin Ashley Benson speelt samen met onder andere Vanessa Hudgens en Selena Gomez.

ashley benson

Wat vind jij van deze blondine? 

Bron: teenvogue

Door Annick