News

Gossip Girl(scene) week 14

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip girl scene 14

Demi Lovato reed afgelopen week bijna Ex-Beatle Sir Paul McCartney over zijn sokken. Op haar Twitter vertelt ze "Dus… Vandaag wilde ik in een parkeerplekje rijden waarin een paar mannen stonden. Ik raakte ze bijna! Een van de mannen draaide zich om… het was een BEATLE…. Ja, JE HEBT ME GOED GEHOORD… SIR PAUL MCCARTNEY!!! Hij was zo aardig!! Kan het niet geloven dat ik hem vandaag ontmoet heb.. WOW! En…. Ik kan het niet geloven dat ik bijna over een Beatle ben gereden……. :l"

gossip girl scene

Hilary Duff zette een kleine drie weken geleden de kleine Luca op de wereld, maar is nu alweer heerlijk aan het sporten. Ze vond het wel lastig om haar lichaam zo te zien veranderen, aldus haar vrienden. Afgelopen week twitterde ze "Wooow… 20 minuten op de crosstrainer, het lijkt wel een eeuwigheid!" Volgens Hilary’s vrienden voelde Hilary zich de laatste weken van haar zwangerschap toch wel heel erg uit proportie, doordat ze zo klein is (Hilary is 1.60m). Er is absoluut geen druk om haar oude lichaam heel snel weer terug te krijgen, maar ze werkt er wel aan! Op nummer een staat nu echter haar moederschap.

gossip girl scene 14

Britney Spears nam onlangs een commercial op voor het spelletje "Twister Dance" en wat ziet ze er goed uit! Zo hebben we Brit al tijden niet gezien!

gossip girl scene 14

Na het "snijwonden incident" van vorige week, kwam Miley ook deze keer weer twee keer op de roddelsites terecht. Eerst met Pasen, toen ze een foto twitterde waarop ze aan een zak junkfood ruikt met het onderschrift "ik mag er alleen aan ruiken". Haar fans stuurden haar vervolgens allerlei tweets met vragen of ze anorexia heeft. Waarop Miley reageerde dat ze een gluten en lactose intolerantie heeft en het dus om gezondheidsredenen niet kan eten. Een paar dagen later verschenen er foto’s van Miley waarop ze duidelijk haar BH "vergeten" was.

gossip girl scene 14

One Direction hunk Harry Styles heeft alweer sjans van een oudere dame. Na een kortstondige relatie met de Britse presentatrice Caroline Flack, heeft hij nu de aandacht getrokken van Rihanna. Ze vindt hem echt een ster en hij lijkt zo zeker van zichzelf. Harry was super blij met het nieuws en sinds de twee deze week allebei in hetzelfde hotel in Sidney zaten, heeft Harry samen met zijn bandleden er alles aan gedaan om uit te vinden in welke kamer ze zich bevond. Of ze haar gevonden hebben… We don’t know!

Bron: Oh no they Didn’t

Door Annemerel