News

Gossip Girl(scene) week 15

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene week 15

Het gaat goed met onze favoriete troublemaker Lindsay Lohan! Afgelopen weekend werd ze gespot op muziekfestival Coachella en deze week zag ze er iconisch uit toen ze haar prachtige Porsche Panamera voltankte. Er is ook al meer bekend over haar rol in Glee. De uitzending is op 15 mei (in Amerika). Deze week zullen de opnames plaatsvinden. Het zal een zeer belangrijke rol zijn, ze is een jurylid tijdens Nationals! Ze speelt dus zichzelf. Wij zijn heel erg benieuwd, jij?!

gossip girl scene week 15

gossip girl scene week 15

Demi Lovato werd deze week voor het eerst sinds Rehab vorig jaar in bikini gespot. Demi was in behandeling voor onder andere een eetstoornis, iets waar ze al jaren last van had. En ondanks dat ze door verschillende media “dik” werd genoemd, vinden wij haar prachtig. Ze is misschien niet zo’n gratenbaal als de rest van haar collega’s, maar Demi straalt van buiten en wij hopen dat ze zich van binnen ook zo voelt.

gossip girl scene week 15

Zoe (de dochter van Lenny) Kravitz en Penn Badgley (Gossip Girl) zijn serieus aan het daten. Afgelopen weekend waren ze (net als de rest van bekend Amerika) op Coachella en deze week werden ze in de avondwinkel gespot met fiji water en twee pinten Ben & Jerry’s. Celebrities, het zijn net mensen. Maar….. wat vinden jullie van Penn’s nieuwe hairdo? Wij verlangen stiekem terug naar de Penn die met Blake Lively ging. Dit is een klein beetje too grungy voor onze smaak. Maar ja, smaken verschillen he!

gossip girl scene week 15

gossip girl scene week 15

gossip girl scene week 15

We blijven nog even bij Gossip Girl (en we geven je nog een bikinifoto!) Leighton Meester viert samen met haar (betrekkelijk nieuwe) vriendje vakantie in Brazilië. En eh… dat Leighton in Brazilië niet zomaar ongemerkt de straat op kan getuigen deze beelden. De gelukkige man in kwestie is acteur Aaron Himelstein die onder andere rollen speelden in Austin Powers en Joan of Arcadia.
gossip girl scene week 15

Katy Perry is nog niet helemaal over de breuk met ex-man Russell Brand heen. Eerder deze maand bracht ze in haar eentje een bezoekje aan India, de plek waar Russell en zij in 2010 elkaar het Ja-woord gaven. Toen ze op die plek terug kwam wilde ze haar ex-man helemaal terug. Een “betrouwbare bron” zegt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de twee snel weer bij elkaar komen. Ze vinden het zelfs al moeilijk om vrienden te kunnen zijn. Hmmm Katy, als zelfs Prince Harry je aantrekkelijk vindt dan is de keus toch snel gemaakt? Althans.. zo denken wij er over…

Bron: Oh no they Didn’t!

Door Annemerel