News

Celebs die aankwamen voor een film

Bij de meeste celebs is de eeuwige uitdaging zo dun en afgetraind mogelijk te blijven. Op de Kardashian’s, J.Lo’s en Beyoncé’s na, houden de Hollywoodsterren voornamelijk van dun, dunner, dunst. Maar soms moeten ze voor hun carrière extreem van gewicht veranderen… Bekijk hier de voor en na-foto’s!

De bekendste voorbeelden van celebs die enorm aankwamen of afvielen voor een filmrol zijn Renee Zellweger en 50cent. Maar als je deze foto’s bekijkt zie je dat veel meer beroemdheden zich uitgehongerd of juist volgestopt hebben!

celebsgewicht

Vanessa Hudgens kwam voor de film Gimme Shelter aan. Op deze manier zou ze in haar rol als zwanger tienermeisje overtuigender overkomen. Ze moest niet alleen vijf kilo aankomen, haar haren werden gekortwiekt en ze kreeg ook wat piercings… Je moet er wat voor over hebben!  

celebs gewicht

Renee Zellweger kwam voor de eerste Bridget Jones film 13 kilo aan. Hiervoor at ze zoveel mogelijk pizza’s en donuts als dat ze kon! Voor de tweede Bridget Jones Diary film nam ze een specialist in dienst om veilig aan te komen.  

celebsgewicht

Charlize Theron kreeg een Best Actress Oscar voor haar rol als seriemoordenaar in Monster. Ze kwam 13,5 kilo aan, niet om dik te zijn, maar om sterker te lijken.

michellewilliams

Michelle Williams heeft van zichzelf vrij weinig rondingen. Daarom moest ze voor haar rol als Marilyn Monroe wat kilo’s aankomen. Het enige wat ze er over zei is dat ze niet meer lette op wat ze at.  

celebs gewicht

Julia Roberts speelde in de film Eat, Pray and Love dat ze in Italië door pizza’s en wijn heel veel aankwam. Dat moest ze dus in het echt ook en dus had ze al vanaf ‘s ochtends op de set pizzapunten.

celebs gewicht

Rapper 50 cent verloor 25 kilo voor zijn rol als kankerpatiënt in de film Thing Fall Apart. Hij viel af door een vloeibaar dieet te volgen en drie uur per dag te trainen.

celebs gewicht

Je zou denken dat Natalie Portman alleen nog maar zou kunnen aankomen, maar het tegendeel heeft ze bewezen. De slanke actrice veranderde door veel te zwemmen, te balletten en op de crosstrainer te staan in een super magere ballerina. Ze ontving voor deze rol in Black Swan een Oscar.  

celebsgewicht

Jared Leto kwam voor zijn rol als de moordenaar van John Lennon in Chapter 27 ruim dertig (!!) kilo aan. Hij zette hiervoor bekers ijs in de magnetron en dronk het vervolgens op.

Let op!
Deze celebrities worden begeleid bij het afvallen en het aankomen. Dit doen zij voor hun beroep en we willen jullie er graag op wijzen dat het zeer slecht is voor je gezondheid om veel aan te komen of veel af te vallen in korte tijd. Check je BMI hier en ben je te zwaar of heb je ondergewicht? Zoek dan professionele hulp om gezond van gewicht te veranderen.

Bij wie vind je de verandering het grootst?

Door Esmée