News

Gossip Girlscene week 17

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

kanye en kim

Het hotste nieuws van deze week is toch wel het kersverse koppel Kanye en Kim. Ze zijn niet alleen een setje, het koppel schijnt ook al aan een gezin te denken. En wat hoort daarbij? Juist: een trouwpapiertje! Kanye schijnt vorige maand al op zijn knietjes gegaan te zijn voor ‘zijn’ Kim. De reality-ster heeft volmondig ja gezegd, maar wil voorlopig nog wel verloofd blijven. Logisch, als ze wil dat het huwelijk langer duurt dan 72 dagen zal ze meneer West toch echt even goed moeten leren kennen…

justin selena

Justin Bieber heeft een boekje opengedaan over zijn vriendin Selena Gomez. Volgens de beroemde zanger moet je veel geduld hebben met een vriendinnetje. De reden? Meisjes kunnen nou eenmaal lastig zijn. Of je dat volgens Justin met dure cadeaus oplost? Nee! Volgens Justin moet je gewoon tijd met haar doorbrengen.

jessica

Het is eindelijk zo ver! We dachten dat Jessica Simpson binnenkort zou ontploffen of van een vijfling zou bevallen, maar het is er toch maar een geworden. Een meisje van acht pond (dat is vrij veel voor een meisje) dat luistert naar de naam Maxwell Drew Johnson. Nu kan Jessica zich klaar gaan maken voor haar huwelijk!

zac efron

Zac Efron heeft een oogje op Elizabeth Olsen. Op de Europese premiere van hun film Liberal Arts. Zac vertelde: Elizabeth is ‘fucking extraordinary’, excuse my language. Elizabeth blows my mind and she’ll blow your mind. Wij vinden de twee prima bij elkaar passen!

lindsay en samantha

Het is twee jaar na hun break-up maar Lindsay Lohan en Samantha Ronson schijnen weer herenigd te zijn. Ze zijn weer samen gespot. Het stel had veel lol en verliet de club hand in hand. Zou het dan toch ware liefde zijn?

Heb jij nog goede roddels?

Door Esmée