News

Gossip Girl(scene) week 18

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene week 18

Britney Spears heeft weer een nieuw klusje binnengesleept. De zangeres is één van de juryleden voor het nieuwe seizoen van de Amerikaanse X Factor. Brit zou met dit klusje 15 miljoen dollar op haar bankrekening kunnen bijschrijven. Ze zijn ook nog op zoek naar een vierde jurylid en een presentator van het programma. Volgens de laatste geruchten zal Demi Lovato ook in de jurybanken plaatsnemen en is Miley Cyrus gevraagd om het programma te presenteren.. Wij zijn benieuwd.

gossip girl scene week 18

Blake Lively & Ryan Reynolds are going strong! Afgelopen maand kochten de twee een huis en nu Blake vakantie heeft van Gossip Girl worden de twee veel samen gespot. Ze dragen nu zelfs de zelfde schoenen! Blake draagt haar zwarte All Stars met witte veters, Ryan draagt ze met zwarte..

gossip girl scene week 18

De zorgen om Rihanna’s gezondheid worden met de dag groter. Deze week vroeg een fan zich af waarom Rihanna de hele dag niet getwitterd had. Hierop reageerde de zangeres met een foto van haar arm waar een infuus in zat… Gelukkig mocht Rihanna het ziekenhuis later op de dag al verlaten, ze twitterde een foto van zichzelf op het vliegveld met het onderschrift "On my way home to LA"

gossip girl scene week 18
Beyonce werd vier maanden geleden voor het eerst moeder en heeft het nu al over meer kinderen! Ze treedt binnenkort voor het eerst in een jaar weer op en heeft het onwijs druk. Maar in een interview met "Entertainment Tonight" vertelt ze dat ze meer kinderen wil. Hoeveel weet ze niet, maar dat er meer kinderen welkom zijn dat is duidelijk…

gossip girl scene week 18

Mila Kunis redde afgelopen week een leven. Een vijftig jarige man was aan het werk in haar huis toen hij een beroerte kreeg en bijna zijn tong inslikte. Ze gaf iemand anders opdracht 911 te bellen en zelf hield ze zijn hoofd schuin zodat hij zijn tong niet in zou slikken. Dankzij Mila’s snelle reactie heeft de man het overleefd.

Bron: Oh no they Didn’t

Door Annemerel

Must reads 👀