News

Gossip Girl(scene) week 19

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene week 19

Lindsay Lohan kocht afgelopen week een huisje voor zichzelf in de bekendste postcode ter wereld, 90210 (Beverly Hills). Lindsay’s laatste huisje in LA bevond zich in de hippe wijk Venice Beach, waar ex Samantha Ronson een paar huizen verderop woonde. Volgens de geruchten heeft Lindsay haar oog op dit huis laten vallen omdat het een huis is dat Elizabeth Taylor ook mooi gevonden zou hebben. En zoals jullie misschien wel weten speelt Linds Elizabeth in een film over het leven van de vorig jaar overleden legende..

gossip girl scene week 19

Justin Bieber zou zijn oog hebben laten vallen op actrice Vanessa Hudgens.. Dat zou een paar maanden geleden tijdens de opnames van de film Spring Breakers gebeurd zijn. Justin kwam naar de set om bij zijn vriendinnetje Selena Gomez te kunnen zijn, ondertussen zou hij gevallen zijn voor Vanessa. Wat hij zo leuk vindt aan Vanessa? Ze lijkt in heel veel op Selena, maar ze is wat minder braaf… Hmmmm, wij gaan er vanuit dat dit enkel een niet op waarheid gebaseerde roddel is, toch?

gossip girl scene week 19

Khloe Kardashian zou niets liever willen dan haar man Lamar Odom in het nationale basketbal team voor de olympische spelen. De carrière van Lamar ligt een beetje op zijn gat en Khloe wil er alles aan doen om daar verandering in te brengen. Daardoor trok ze al eerder de stekker uit de realitysoap van het koppel. En nu denkt ze dat als Lamar laat zien wat hij kan tijdens de olympische spelen, er weer veel interesse zal zijn in haar man.

gossip girl scene week 19

Miley Cyrus vloog deze week van haar woonplaats LA naar Miami? Waarom? Nou Mrs Cyrus gaat de studio in om haar nieuwe album op te nemen. Miley’s nieuwe manager meldt ondertussen dat Miley zich de komende tijd vooral op haar zangcarrière zal richten en wat minder op films. Haar nieuwe album zou invloeden van Rihanna en Katy Perry hebben, maar dan veel beter zijn.. Wij zijn heel erg benieuwd! We houden je op de hoogte..

gossip girl scene week 19

Britney was aardig zenuwachtig voor de presentatie van het nieuwe X Factor juryteam afgelopen week. Hoe we dat weten? Ze heeft tot bloedens toe nagels gebeten.. En hoe wij dan weer weten dat dit betekent dat ze zenuwachtig was? In 2008 gaf ze aan dat een van haar goede voornemens was te stoppen met nagelbijten, dat deed ze toen vooral als ze erg nerveus en gestresst was.

Bron beeld: Ohnotheydidnt

Door Annemerel