News

Celebrity papa’s

Hoera! Het is vaderdag! Heb jij je vader vanmorgen al verwend met een ontbijtje op bed en een mooi cadeau? Niet alleen jouw vader viert vandaag vaderdag (duh), de volgende (hotte) mannelijke celebrity papa’s worden vast en zeker ook in het zonnetje gezet!

celebrity papa's

David Beckham samen met zijn drie zoons, dit jaar is er nog een vierde telg aan de Beckham-clan toegevoegd, maar of baby Harper Seven al in staat is om een tekening voor haar vader te maken betwijfelen we…

celebrity papa's

Matt Damon wordt vandaag vast in de watten gelegd door zijn twee dochters!

celebrity papa's

Dat Sacha Baron Cohen ook maar gewoon een mens is en vader is van onder andere dit lieve meisje waren we bijna vergeten na het zien van al die films waarin hij de meest bizarre typetjes speelt (Ali G, Borat, Bruno, The Dictator).

celebrity papa's

Brad is vader van drie geadopteerde kindjes en drie eigen kinderen.. Dat wordt vast een heerlijk ontbijt voor Papa Pitt als z’n kinderen allemaal hun steentje bijdragen.

celebrity papa's

Ben Affleck bracht samen met zijn vrouw Jennifer Garner drie kinderen op de wereld, twee mooie dochters en een pasgeboren zoon.

celebrity papa's

Jude Law maakte samen met zijn ex-vrouw Sadie Frost deze drie schattige kinderen.. We zien de genen van papa nu al in zijn twee zoons..

celebrity papa's

Patrick Dempsey speelt Dr. McDreamy in Grey’s Anatomy, maar in het echte leven is ‘ie gewoon McDaddy. Hij heeft twee jongetjes, een tweeling!

celebrity papa's

Usher en Mini-Usher! Wat een schatje!

celebrity papa's

Matthew – met de onmogelijke achternaam – McConaughey, heeft samen met zijn vrouw Camilla Alves twee kindjes!

celebrity papa's

Ryan Phillippe maakte samen met zijn ex-vrouw Reese Witherspoon deze twee leuke kinders!

celebrity papa's

Orlando’s zoontje Flynn is nog geen anderhalf, dus erg veel zal Orlando van zijn zoon nog niet hoeven te verwachten.. Maar met zo’n leuk zoontje is dat ook helemaal niet nodig natuurlijk! Zijn tijd komt nog wel!

celebrity papa's

Gavin Rossdale, de man van Gwen Stefani, heeft waarschijnlijk de twee hipste zoons uit Celebrity-land!

Wat is jouw favoriete celebrity-vader?

Beeld: Fabsuger

Door Annemerel