News

Lovely Mila Kunis

Mila Kunis, het meisje dat samen met Justin Timberlake in de geweldige romantische komedie “Friends With Benefits” speelde. Maar ook het meisje dat als veertienjarige acteerde in de serie "That 70’s Show" op Comedy Central. Het meisje dat Jacky Burkhart speelde en mocht zoenen met Ashton Kutcher is groot geworden, maar wie is die inmiddels 28-jarige Mila Kunis precies?

Een mooie brunette die goed kan acteren. Mila werd geboren in Oekraïne en verhuisde op zevenjarige leeftijd naar Los Angeles. Toen ze negen was begon ze al met acteren, ze volgde toneellessen na schooltijd. Kunis heeft heterochromia iridis, dit betekent dat er kleurverschil is in de iris van het linker- en rechteroog: haar rechteroog is grijs/blauw en haar linkeroog is licht bruin/groen.

Ze speelde in “That 70’s Show” en sprak de stem in van Meg Griffin in ”Family Guy”. Mila heeft in aardig wat films gespeeld, maar Black Swan en Friends With Benefits zijn waarschijnlijk toch wel de bekendste.

mila kunis

mila kunis

mila kunis

mila kunis

mila kunis

Kunis houdt van reizen en maakt regelmatig tripjes met haar oudere broer Michael. Daarnaast is ze graag met haar vrienden, lekker thuis zitten in haar pyjama en tv kijken vindt ze heerlijk. Mila is erg gesteld op haar privacy en probeert haar relaties en andere persoonlijke gebeurtenissen daarom ook zo veel mogelijk uit de media te houden.

Dat ze mooi is, wordt regelmatig bevestigd. Zo heeft GQ magazine haar ‘knockout of the year 2011’ genoemd en Men’s Health noemde haar in de “100 hottest woman of all-time”.

mila kunis

mila kunis

mila kunis

mila kunis

Justin Timberlake en Mila Kunis te gast bij Ellen:

Mila Kunis in en over "That 70’s Show":

 

Wat vind jij van Mila Kunis?

Door Annick