News

Justin Bieber’s Diploma-uitreiking

Justin Bieber werd twee maanden geleden achttien en is nu ook klaar met zijn middelbareschool. Hij heeft een net iets ander programma gevolgd dan de normale scholier zou volgen, maar dat diploma heeft ‘ie binnen. Deze week was Justin op bezoek bij de Amerikaanse TV show Ellen en kreeg hij zijn "diploma" door Ellen uitgereikt.

Op Ellen-achtige wijze rijkt Ellen, Justin zijn diploma uit. Omdat Justin zo gesteld is op z’n haar heeft ze een speciale cap voor hem gemaakt die zijn kapsel niet beschadigd.

justin bieber

Maar dat was niet het enige dat er in de uitzending van Ellen gebeurde. Justin sprak ook over zijn single "Boyfriend" die in een dag al meer dan 8 miljoen keer werd geluisterd. Hij had het over Selena en over hun "Baseball-dates" waarin hij beweert niks van de wedstrijd te zien (vervolgens zie je een foto waarop Selena en Justin zoenend te zien zijn).

justin bieber

Maar het gaat ook over zijn auto die hij twee maanden geleden in de show van Ellen op zijn verjaardag kreeg. Hij heeft hem over laten spuiten in chrome. Hierdoor kunnen de paparazzi geen foto van hem in zijn auto maken, de auto spiegelt waardoor ze dus zelf op de foto te zien zijn! Slim Justin! Maar eh.. wij hebben er toch paparazzi kiekjes van kunnen vinden, dus hoe goed het werkt betwijfelen wij nog een beetje…

Natuurlijk zong Mr. Bieber ook nog eventjes zijn nieuwste hit "Boyfriend" voor Ellen!

Doe jij dit jaar examen? Hoe gaat het ermee? Denk je dat jij over een paar weken ook je diploma op mag halen?

Bron: Ellen

Door Annemerel