News

Gossip Girl(scene) week 20

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gg scene

gg scene

Zou Miley haar huis in de wijk Toluca Lake in Los Angeles gaan verlaten? Afgelopen week stond er een grote verhuiswagen voor haar huis waarin een paar werkmannen druk aan het inladen waren. Ondertussen was Miley samen met Liam de hort op in de buurt. Een paar weken geleden stuurde Miley al een tweet de wereld in dat ze de paparazzi helemaal zat was en dat ze er over dacht terug te verhuizen naar Tennessee, waar ze vandaan komt. To be continued…

gg scene

Fijn gerucht… Rumor has it, dat Robert Pattinson een rol gaat spelen in de volgende Hunger Games film, Catching Fire. Voor de lezers van de boeken: het zou gaan om de rol van Finnick. Een knappe tribute uit district vier.. Hmmmmm, interessant!

gg scene

Schreven we vorige week nog dat Justin de hots voor Selena’s "Spring Breakers Collega" Vanessa Hudgens had, deze week willen we met jullie graag de roddel delen dat Selena Justin gedumpt zou hebben om een vermeende affaire met Rihanna! Hoewel we onze vraagtekens bij deze roddel zetten hebben wij wel vier andere harde feiten voor je.

1. Justin Bieber ging naar de Billboard Awards zonder Selena aan zijn zijde.
2. Toen Justin won bedankt hij haar niet in zijn speech.
3. Sinds dit weekend volgt Selena Justin niet meer op twitter.
4. Justin twitterde (en verwijderde vervolgens) het volgende: "Thank you for the time I had with you but now I have to move on".

gg scene

Lauren Conrad zou al drie maanden aan het daten zijn met ex-rocker William Tell. Op Valentijnsdag hadden de twee een blind date en dat bleek een geslaagd avondje te zijn, want de twee zijn er elkaar sindsdien blijven zien. Het schijnt dat William echt "relatie-materiaal" is….

gg scene

De gemeenste roddel die we deze week hoorde? Hilary Duff zou haar hubby als slaafje in huis gebruiken. Nu Mike gestopt is met ijshockey en dus eigenlijk "met pensioen" is, voelt Hilary zichzelf de broodwinner voor het gezin. Hilary zou iedere dag gaan sporten, veel gaan shoppen en lunchen met vriendinnen en Mike zou thuis achtergelaten worden met baby Luca. Wij denken dat het allemaal wel mee zal vallen met Hilary’s divagedrag. Gewoon een mooi staaltje magazines verkopen…

Heb jij nog leuke roddels?

Door Annemerel