News

Gossip Girl(scene) week 21

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene 21

Het ziet er naar uit dat Emma Roberts en Glee-acteur Chord Overstreet nu ECHT uit elkaar zijn. Een jaar geleden werden de twee voor het eerst samen gespot, in januari ging het uit. Sinds begin april probeerden de twee het weer, maar zonder resultaat. Volgens bronnen hadden ze nogal een kinderachtige relatie met veel ruzie. Dat kunnen wij ons wel een klein beetje voorstellen, een paar maanden geleden was er een filmpje waarin ze inderdaad nogal een puberale ruzie hadden… Hmm.. en ze leken nog wel zo leuk samen!

gossip girl scene 21

De Nederlandse DJ Afrojack en Paris Hilton zijn niet langer een setje. Hoewel de twee allebei altijd al zeiden dat ze alleen vrienden waren, bleek volgens de media toch dat Paris meer wilde. De 31-jarige Paris was klaar voor kinderen en een gezinnetje, Afrojack was dat nog niet. Wel zijn ze nog steeds goede vrienden van elkaar, dus no hard feelings!

gossip girl scene 21

Mary Kate Olsen heeft een nieuwe man aan de hak geslagen. De 25 jarige actrice / modeontwerpster werd dit weekend "hevig verliefd" gespot met de zakenman Olivier Sarkozy. Kennen we die naam niet ergens van? Uhh, zou kunnen… Olivier is namelijk de halfbroer van de afgelopen maand afgetreden minister president (Sarkozy) van Frankrijk.. Wordt vervolgd.

gossip girl scene 21

Miley Cyrus kocht deze week een nieuwe fiets, een elektrische die op "schone" energie rijdt. Ze heeft echter niet door, dat haar achterband niet in opperbeste staat verkeerd. Beter gezegd, hij lijkt een beetje lek…

gossip girl scene 21

De toyboy van Jennifer Lopez, Casper Smart, heeft wel een heel bijzondere manier om zijn vriendin te laten weten dat ‘ie van d’r houdt. Het schijnt dat Dhr. Smart Jennifer’s naam op zijn geslachtsdeel heeft laten tatoeëren. Uhhhhhh ja. Er is helaas geen beeld beschikbaar, maar om nu even heel eerlijk te zijn.. Wij hadden hier ook geen bewijs van hoeven te zien. Ook vragen we ons nog steeds af wat Jennifer in Casper ziet.. We oordelen niet natuurlijk, maar we zijn gewoon OPRECHT nieuwsgierig.

Bron: Oh no they Didn’t

Door Annemerel