News

Lindsay Lohan als Elizabeth Taylor

Na een klein rolletje als zichzelf in Glee, is Lindsay Lohan nu bezig met de opnames voor haar eerste echte – leading lady – film sinds 2009! Voor de film Liz & Dick kruipt Lindsay in de rol van het vorig jaar overleden icoon Elizabeth Taylor. Lindsay’s eerste stapjes in de richting van haar eerst zo succesvolle carrière worden natuurlijk op de voet gevolgd door paparazzi en dus hebben wij beeld van Lindsay als Elizabeth.

lindsay elizabeth

En wat voor beeld! In badpak op een cruise, met echt Elizabeth Taylor haar en zonnebril lijkt Lindsay sprekend op de overleden actrice. Natuurlijk was er ook alweer een kleine "wardrobe-malfunction" zoals de Amerikanen het zo mooi noemen. Tijdens een van de scenes floept Lindsay’s "aanwezige" voorgevel uit haar jurk.

elizabeth lindsay

Naast de paparazzi kiekjes hebben we ook officiële foto’s gevonden van Lindsay als Elizabeth Taylor. De eerste foto is een exacte replica van deze foto van Elizabeth Taylor en Richard Burton (Dick). Dick / Richard wordt overigens gespeeld door Grant Bowler (bekend van Ugly Betty & True Blood).

We zijn heel erg benieuwd naar de film! Helaas zullen we hem zeer waarschijnlijk niet in de bioscoop kunnen bewonderen, hij zal later dit jaar op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden. Maar wij zijn er zeker van dat we vast wel ergens de film kunnen bekijken (legaal of…ssshht illegaal). Zodra we wat meer weten delen we dat natuurlijk als eerste met jullie!

Beeld: E! Online

Door Annemerel