News

Gossip Girl(scene) week 23

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 23

Lindsay Lohan kwam vorige week in botsing met een truck terwijl zij niets vermoedend in een Porsche (niet van haar overigens) reed… Politie vond in de auto wel weer een typisch Lindsay gevalletje… Een waterflesje met daarin alcohol! Uit testen is gebleken dat Lindsay geen alcohol in haar lichaam had, dus daarvoor zal Lindsay niet vervolgd worden, maar toch… She’s living on the edge…..

Gossip Girl(scene) week 23

Lady Gaga kwam deze week tijdens een concert in Auckland, Nieuw Zeeland in botsing met een paal waar een danser zich aan vast hield. De show ging gewoon door, maar na de voorstelling ging Mrs. Gaga toch eventjes langs het ziekenhuis. Ze tweette "Emerging from hours of sleep. Still remiss if I should go outside, with this clonker I may be of questionable styling." en even later.. "Thank you so much for all the thoughtful messages. I feel a bit woozy but a little better everyday. Very happy to be in beautiful Australia."

Gaga vergezelde de tweets met een foto waar duidelijk een mooi blauw oog op te zien is. Oh oh!

Gossip Girl(scene) week 23

Cheryl Cole’s derde solo album "A Million Lights" komt volgende week uit, maar in de Verenigde Staten gaat ze het niet meer proberen. Na het debacle van vorig jaar, toen ze een paar weken in de X Factor jury zat en vervolgens een paar weken voor de officiële start van het programma eruit werd geknikkerd, zonder reden, heeft Cheryl het wel een beetje gehad en focust zich nu voornamelijk op Europa. Wij zijn erg benieuwd naar haar nieuwe album!

Gossip Girl(scene) week 23

Cameron Diaz is in de pen geklommen. Cameron is namelijk van plan een boek over voeding voor tieners te schrijven. Cameron stond een aantal jaar geleden nog bekend om de grote hoeveelheid hamburgers die ze at en dat ze het allemaal niet zo nauw nam met gezonde voeding. Dat veranderde toen haar vader overleed, ze is het belang van goede en gezonde voeding in gaan zien. Het gaat niet om slank zijn, maar om gezond zijn. Cameron denkt dat ze met haar ideeën en verhalen jonge meiden kan inspireren.

Gossip Girl(scene) week 23

Goed nieuws voor de fans van Zac Efron, het schijnt dat Lily Collins en "onze" Zac na een paar maanden onschuldig daten hun eigen weg zijn gegaan. Lily & Zac zijn slechts één keer hand in hand gefotografeerd en de "relatie" was dan ook alles behalve serieus. Het schema van de twee is momenteel gewoon te heftig voor een relatie. Hmmmmm wij zouden ons schema best in het teken willen zetten van Zac hoor. No problemo.

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel