News

Hoera, het is zomer!

Joepie, vandaag is de eerste officiële zomerdag! We hopen natuurlijk dat de zon vanaf nu ook z’n best gaat doen, maar de zomer betekent ook vakantie. De meeste mensen zoeken de zonnigste plekjes op en liggen het liefst de hele zomer lang op het strand. Wie houdt daar nu niet van? Ook celebrities trekken er met z’n allen op uit en genieten van de zon en wij dromen al weg bij het zien van deze zomerse foto’s.

Het hele jaar door schijnt er wel ergens op de wereld de zon. Waarom zou je dan ook thuis blijven waar het koud en grijs is? Precies, heel Hollywood denkt hetzelfde en zorgt ervoor dat ze genoeg zonnige plekjes in het jaar bezoeken. Kijk mee naar de vakanties van verschillende celebs.

Zomerse dagen

Let’s celebrate the summer moest Rihanna gedacht hebben. Tijdens een bezoekje aan haar geboorteland Barbados vierde Rihanna samen met de lokale bevolking feest.

Zomerse dagen

Matt Damon en z’n vrouw Luciana vierden samen met een groep vrienden (o.a Jennifer Garner) vakantie op het tropische eiland Hawaii.

Zomerse dagen

Bommetje! Nicky Hilton nam een verfrissende duik tijdens het varen in St. Tropez.

Zomerse dagen

Still happily married liepen Kate Middleton en Prince William door het zonnige California tijdens een zakelijk reisje. Goh, mochten wij maar eens zo’n reisje naar Sunny California maken.

Zomerse dagen

Gwen Stefani maakte een heerlijke wandeling samen met hubby Gavin over het strand van Malibu.

Zomerse dagen

Over verre reisjes gesproken. Vanessa en Nick Lachey zochten de zon op in de Bahamas. Met een cocktail in hun hand maakte het niet zo heel veel uit dat de zon ietsje minder scheen.

Zomerse dagen

David en Victoria genoten van elkaars gezelschap op de Seychellen. Een klein, tropisch eiland met een helder blauwe zee en super wit strand.

Waar gaan jullie deze zomer op vakantie?

Bron beeld: popsugar.com

Door Eline

Must reads 👀