News

Gossip Girl(scene) week 25

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl(scene) week 25

Kanye West zal binnenkort moeten getuigen in de rechtszaak over de scheiding van Kris Humphries en Kim Kardashian. Kim vroeg vorig jaar na 72 dagen huwelijk een scheiding aan. Kris voelt zich opgelicht en heeft het gevoel dat Kim het huwelijk alleen maar gebruikt heeft als publiciteitsstunt. Kris wil daarom het huwelijk nietig laten verklaren, maar dat gaat via een rechtszaak. Kanye moet getuigen omdat de rechter graag wil weten of Kim en Kanye eerder intiem zijn geweest voordat in april bekend werd dat de twee een stelletje zijn. Ook moet hij zijn verschijning in de realityserie Kourtney & Kim Take New York verantwoorden. Oh de Rich & Famous en hun huwelijken….

gossip girl(scene) week 25

Agyness Dean is in het geheim getrouwd met Giovanni Ribisi. We wisten amper dat Agyness en Giovanni (een acteur) een setje waren, maar de relatie was blijkbaar serieuzer dan we dachten (of niet, alles kan in Hollywood). Het stel trouwde afgelopen weekend in Los Angeles.

gossip girl(scene) week 25

De ophef rond de Fifty Shades boeken is nog steeds niet minder. Nadat Selena Gomez vorige week nog in een interview vertelde dat ze geen rol in de film wil spelen (na het lezen van de boeken besefte ze dat het toch net iets te heftig was voor haar), vertelt Emma Roberts niets liever te willen. Ze heeft de boeken niet gelezen, maar ze heeft gehoord dat het "racy" is en het kan haar niet schandalig genoeg zijn. OK. Wij zijn benieuwd wie uiteindelijk de hoofdrol in de film zal krijgen. Meer lezen over Fifty shades of Grey, klik hier…

gossip girl(scene) week 25

Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn niet meer (samen). Hoewel het stel nooit getrouwd is, zijn de twee toch ruim veertien jaar samen geweest. Ze hebben twee kinderen Lily (13) en Jack (10). Omdat Johnny de relatie met de moeder van zijn kinderen graag goed wil houden schijnt het nu zo te zijn dat John, Vanes 125 miljoen euro (de helft van zijn fortuin) heeft geschonken. Ondertussen duiken geruchten dat Johnny Depp en actrice & model Amber Heard het wel heel gezellig hebben samen op. Amber & Johnny speelden samen in de film ‘The Rum Diary". Twee jaar geleden gaf Amber aan dat ze biseksueel is en een relatie had met een vrouw. Of deze relatie nog in stand is vertellen de verhalen niet. R.I.P. Johnessa.

gossip girl(scene) week 25

In iets meer "vrolijk" relatie nieuws, Demi Moore en Ashton Kutcher zouden momenteel een ultieme poging doen om hun relatie te redden. Ze zijn op advies van hun Kababalah leraar een weekendje weg gegaan. Geen citytrip of zonvakantie, maar een weekendje in een blokhut bij Bear Mountain. Het is de bedoeling dat de twee apart slapen, het gaat alleen om het herstellen van de emotionele band. Het is nu niet per definitie weer goed tussen de twee, maar dit is wel een weekend dat uitsluitsel moet geven.

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel