News

Gossip Girl(scene) week 26

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl scene week 26

Een paar weken geleden vertelden we al dat Lauren Conrad weer een nieuwe man aan de haak had geslagen. En nu hebben we in ieder geval een soort van bewijs. Bewijs in de vorm van een foto waarop te zien is dat Lauren een kusje geeft aan ‘haar’ rechtenstudent William. Slim Lauren, heel slim… Om te gaan voor een rechtenstudent. Zoiets komt altijd van pas als je veel zaken doet… (wij maken een grapje natuurlijk, maar serieus… een rechtenstudent is waarschijnlijk handiger in het gebruik dan een B-acteur beter bekend als haar ex-vriendje).

gossip girl scene week 26

Zeiden we vorige keer nog dat Demi Moore en Ashton Kutcher het nog een laatste weekend samen zouden proberen.. Deze week bereikte ons de zoveelste roddel over een vermeende relatie tussen Ashton en Mila Kunis. De twee speelden jarenlang samen in de serie “That 70’s Show’ en naar verluid zou er op dit moment meer zijn dan alleen vriendschap. Wij wachten rustig af…

gossip girl scene week 26

Een man die waarschijnlijk op zoek is naar heel veel geld en beroemdheid klaagt Kanye West en Kim Kardashian aan voor vermeende banden met de terroristische beweging Al-Qaeda. Volgens de man heeft hij de twee gespot in een trainingskamp van Al-Qaeda in de heuvels van de Amerikaanse staat West Virginia. Ze zouden de Amerikaanse vlag verbrand hebben en met hun voeten gestampt hebben op een foto van de Amerikaanse president Obama. Seriously? Wie gelooft dit? Kanye en Kim doen niets zonder camera in de buurt, dus wij gaan er maar gewoon vanuit dat dit klinkklare onzin is. (En niet alleen daarom natuurlijk..)

Fotograaf Billy Barrera wist afgelopen week niet wat hem overkwam. Toen hij in een parkeergarage stond kwam Paris Hilton aanlopen, druk bellend. De fotograaf zette zijn camera aan en filmde Paris, waarop Paris compleet los ging op de man. Even later kwamen ook Paris’ vrienden achter Billy aan. Uiteindelijk kreeg Billy hulp van een paar collega fotografen en is hij er slechts met pijn in zijn nek en oren vanaf gekomen. Volgens Billy was Paris duidelijk onder invloed. Hij denkt erover juridische stappen te ondernemen. Oh Paris, oh Paris…

gossip girl scene week 26

Dat het leven van een paparazzo een gevaarlijk beroep is blijkt ook wel weer uit het volgende verhaal. Rihanna’s Bodyguard sloeg afgelopen zondag een fotograaf knock-out. De fotograaf kwam te dicht in de buurt van Riri waarop haar Bodyguard hard uithaalde naar de fotograaf. Ondertussen zat onze Rihanna al lang en breed in de limousine.

ggscene

Katie & Tom zijn niet meer. Afgelopen week diende Katie de papieren voor een scheiding in. Reden? Onoverkoombare meningsverschillen. Katie en Tom waren zo’n zeven jaar samen en trouwden in 2006. Ze hebben samen dochtertje Suri. Katie zou volledige voogdij over Suri willen en een aanzienlijk bedrag aan alimentatie van Tom vragen.

gg scene

Vrolijker nieuws, de 25-jarige Adele is zwanger. Adele is sinds een halfjaartje gelukkig met haar (oudere) vriend Simon en kondigde het nieuws zelf via haar website aan. Gefeliciteerd Adele!

Bronnen: RadarOnline & Ohnotheydidnt

Door Annemerel