News

Elizabeth & Dakota op set “Very Good Girls”

Goed nieuws voor de liefhebbers van een fijne chickflick, er is – as we speak – een nieuwe in de maak. Hoofdrolspelers? We noemen een Elizabeth Olsen, Dakota Fanning, Demi Moore, Peter Sarsgaard… De film die de titel draagt "Very Good Girls", wordt momenteel opgenomen in New York. Gisterochtend wist een paparazzo de eerste beelden van de set vast te leggen.

Elizabeth & Dakota op set "Very Good Girls"

Elizabeth & Dakota op set "Very Good Girls"

Very Good Girls gaat over twee beste vriendinnen (Elizabeth & Dakota) die net klaar zijn met de middelbare school. Allebei zijn ze vastberaden deze zomer hun maagdelijkheid te verliezen. Helaas vallen de meiden allebei op dezelfde jongen. Een straatartiest gespeeld door Boyd Holbrook. Het is de eerste keer dat de vriendschap van de meiden op de proef wordt gesteld.

Elizabeth & Dakota op set "Very Good Girls"

Demi Moore speelt de moeder van Elizabeth Olsen, wie Peter Sarsgaard speelt is ons nog niet helemaal duidelijk, maar we vermoeden een vader van één van de twee meisjes. De film wordt geregisseerd door Naomi Foner, de moeder van Jake & Maggie Gyllenhaal. Peter Sarsgaard is de echtgenoot van Maggie.

Elizabeth & Dakota op set "Very Good Girls"

De foto’s werden gisterochtend (2 juli) gemaakt in New York. Helaas niet tijdens de opnames zelf, maar in de spaarzame momenten dat Elizabeth & Dakota eventjes niet voor de camera hoefden te staan.

De film "Very Good Girls" zal waarschijnlijk in de loop van 2013 in de bioscopen te zien zijn.

Elizabeth & Dakota op set "Very Good Girls"

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de film? Wat vinden jullie van de outfits van de meiden? Wij zijn vooral fan van de outfit van Elizabeth met de shorts en de Isabel Marant Sneakers.

Bron beeld: Hollywood Reporter

Door Annemerel