News

Gossip Girl(scene) week 29

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

lily

Lily Allen is zwanger! De vermoedens waren er al wel, na haar tweet van vorige week over haar hormonen. Maar deze week werd de zwangerschap van de zangeres bevestigd door haar vader, Keith Allen. De zwangerschap komt echter erg snel na de vorige. November vorig jaar kreeg Lily samen met haar man Sam Cooper hun eerste dochtertje Ethel Mary. Desondanks is de familie ontzettend gelukkig met hun volgende kindje. Gefeliciteerd Lily!

news

Lindsay Lohan krijgt een broertje of zusje! Michael Lohan breidt zijn familie uit, want zijn vriendin, Kate Majors, is zwanger. Lindsay is gechoqueerd toen ze het hoorde via de media, haar vader had haar namelijk nog niks laten weten. Ze is erg bezorgd over haar vader hoe hij voor nog een kind gaat betalen, aangezien hij al tonnen kinderbijslag achterloopt.

demi

Demi Lovato heeft deze week laten weten waarom ze zichzelf heeft gesneden. Ze werd eind 2010 opgenomen voor emotionele en fysieke problemen. Demi vertelt: ‘Soms voelde ik me zo angstig, alsof ik uit mijn huid kroop. Ik moest iets fysieks doen om me hetzelfde van buiten als van binnen te voelen, anders zou ik ontploffen. Ik sneed mezelf zodat ik daar niet aan hoefde te denken. Het maakte me niet uit wat er gebeurde, ik had geen angst. ’Nu maakt ze tijd voor zichzelf door meditatie en komt ze langzaam over haar eetprobleem, automutilatie en een bipolaire stoornis.

gossip girl

Gossip Girl krijgt een nieuwe actrice! Frans model Zoe Aggeliki gaat de Gossip Girl cast versterken en speelt de nieuwe vijand van Serena. Ze gaat in het zesde en laatste seizoen spelen als Natasha, de zus van Serena’s crush. Looks like there’s a new bitch in town!

Harper Beckham

Victoria Beckham bracht haar dochter Harper deze week mee naar de Brown Thomas winkel in Dublin. Victoria zou daar haar fans ontmoeten, maar alle aandacht van de pers ging naar kleine Harper. Wat natuurlijk niet heel gek is, aangezien little Harper ongelofelijk schattig is! Het internet staat vol met dit schatje die in volle enthousiasme leert lopen. Lief he?

Gossip Girl(scene)

Halle Berry is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar hoofd op de grond was gevallen. Ze was bezig met het filmen van haar nieuwe film The Hive in Los Angeles. Gelukkig was het niet ernstig en is alles goed met Halle. Ze is nu weer druk bezig met filmen!

Tom Cruise

Voor de eerste keer sinds de scheiding hebben Tom en Suri elkaar eindelijk weer gezien. Ze zijn ontzettend gelukkig gespot nadat ze elkaar maar liefst twee weken niet hebben gezien. Katie bleef erbuiten en was niet bij de ontmoeting.

Russell

Russell Brand en Katy Perry zijn officieel gescheiden. Deze week heeft Russell namelijk bevestigd dat hij een nieuwe vriendin heeft. Het kleine zusje van Jordana Brewster, Isabella, is de dame in kwestie. Russel zegt dat hij en Katy te snel in het huwelijk zijn gestapt en er later achter kwamen dat het niet werkte. Het lijkt erop dat Russel er volledig overheen is en hij is erg gelukkig met Jordana.

Bron: Grazia, Ohnotheydidnt & Popsugar

Door Jitske