News

Knappe koppies op school

Ken je dat moment ook? Je zet je fiets in de rekken op school, loopt de klas in en dan opeens herinner je je het weer.. De schoolfoto! Je hebt ‘s ochtends geen extra kwartiertje voor de spiegel kunnen staan, dus het wordt dit jaar weer een knudde foto. Dacht je dat dit in celeb-land anders ging? Nee hoor, ook zij hadden vroeger een nogal andere kledingsmaak.

Nee, wees maar gerust celebs maken af en toe ook een fijne modeblunder. Als klein kind moesten zij ook gewoon zichzelf aankleden en droegen ze gewoon de kleding die mama voor ze kocht. Jij was heus niet de enige! Hip of niet, deze celebs hebben ook leuke schoolfoto’s waar mama vroeger heel trots op was.

Knappe koppies

Een goeie bril is het halve werk. George Clooney had het liever lekker warm en trok voor de schoolfoto zijn mooiste coltrui aan. Bloempotkapsel, grote bril en een witte coltrui maken hem toch wel een beetje een nerd.

Knappe koppies

Dit schattige, blonde meisje heeft vast vele harten gestolen op school. Emma Stone kwam vast trots thuis met deze foto. Stonden wij maar altijd zo schattig en vrolijk op onze schoolfoto..

Knappe koppies

Leuk om te raden wie dit is. Ze heeft veel hits gescoord, zingt in een groep en reist de hele wereld over om samen met drie andere mannen iedere club op z’n kop te zetten. Big girls don’t cry -ster Fergie had vroeger een flinke bos blonde haren. Mooi toch?

Knappe koppies

Barack Obama wist wel wat stijl was. Groovy!

Knappe koppies

Ah, the good old times. Tijdens zijn eigen highschool tijd zag Zac er bijna net zo uit als in de film Highschool Musical. Een iets jonger koppie en een spleetje tussen zijn tanden verraden alleen dat ‘ie hier toch echt nog wat jonger is.

Knappe koppies

Van normaal naar mega extreem. Lady Gaga moest vroeger ook gewoon in een rokje en shirtje naar school. Een doorschijnende panty met alleen een bh vond moeder Gaga waarschijnlijk niet goed! Toch ziet Gaga er zo natural heel mooi uit.. Vind je niet?

Knappe koppies

Ah, hoe kan het ook anders dan dat Brad Pitt vroeger ook al een hunk was. Wij gokken dat ook hij menig hart heeft gebroken, maar wij geven die meisjes groot gelijk. Wie wordt er nou niet verliefd op zo’n jongen?

Knappe koppies

Tja, zo perfect werd ook Megan Foxx niet geboren. Een doorlopende wenkbrauw zul je nu niet snel meer bij haar spotten, maar vroeger liet ze deze natuurlijk vrolijk zijn gang gaan. Wij vinden haar toch wel schattig hoor.

Knappe koppies

Rara wie is dit deel twee. Zo normaal als deze jongeman er hier uitziet, zo gefreaked loopt hij er nu bij. Zijn liedjes geven ons de kriebels en op het podium is hij een verschijning apart. Marilyn Manson was vroeger bijna een muurbloempje vergeleken met zijn uiterlijk nu.

Knappe koppies

De adorable Miss Gomez een paar jaar geleden. Niks aan op te merken, dachten wij zo.

Knappe koppies

Zo zo, zwoel hoor. Adam Levine moest van mama toch echt een net pak aantrekken als ‘ie op de foto ging. Tegenwoordig zullen wij hem zo netjes niet snel meer spotten, maar vinden wij dat erg?

Knappe koppies

De altijd mooie Beyoncé is bijna geen spat veranderd. Oké, ze zal er nooit meer zo simpel gekleed bijlopen, maar haar gezicht is geen druppel veranderd.

Knappe koppies

Tom Cruise is eigenlijk ook geen spat veranderd, toch? Netjes in pak gokken wij dat hij trots thuiskwam met deze foto. Groot gelijk!

Knappe koppies

Een klein muurbloempje, maar tegenwoordig toch echt niet meer! Zooey Deschanel glimlacht voorzichtig in de camera. Dat heeft ze nu wel afgeleerd.

Nou, wij kunnen met een gerust hart terugkijken naar onze schoolfoto’s. We zijn dus echt niet de enige op deze aardbol die er af en toe niet heel mooi bijliepen. Hoera!

Wat was jouw grootste modeblunder aller tijden?

Bron beeld: chacha

Door Eline