News

Slapen in luxe

Dat celebs veel geld hebben weten we eigenlijk allemaal wel. Ze kopen de mooiste kleren, gaan in alle luxe op vakantie en als ze eenmaal kinderen hebben, verwennen ze deze enorm. Daar mag een luxe slaapkamer natuurlijk niet bij ontbreken. Wij geven jullie een kleine sneak peek in de slaapkamers van the little monsters uit Hollywood.

Was jij vroeger ook al blij als je vader jouw kamer helemaal roze had geschilderd? Of als je helemaal los mocht gaan met posters van jouw grote idool? Een paar sterren tegen het plafond zodat je ‘s avonds onder een sterrenhemel kon slapen, waren ook helemaal geweldig. Celeb kids nemen geen genoegen met een paar lichtgevende sterren, zij willen hele muurschilderingen!

Slaapkamer celebs kids

Bedrooms celebs

Het mag Bronx aan niets ontbreken. Pete Wentz en Ashlee Simpson zijn verliefd op Disney en huurden voor de kamer van Bronx ook niemand minder dan de echte Pooh tekenaar van Disney zelf in. Absurd en dat voor een muurschildering..

Bedrooms celebs

Bedrooms celebs

Kwijlen jullie ook altijd weg bij de lekkerste creaties in het tv programma Cake Boss? Buddy Valastro maakt de lekkerste taarten en zorgt thuis voor een gezin van drie. Bij deze kinderkamer wilde hij het gevoel krijgen dat ‘ie op safari was. Goed gelukt vinden wij!

Slaapkamers celebs

Slaapkamers celebs

Als je aan een professioneel kickboxer denkt, denk je misschien niet gelijk aan roze. Laila Ali (jazeker, dochter van Muhammad Ali) is een grote ster in Amerika en toen zij zwanger werd, was ze zo vrolijk en blij dat ze hele kamer roze en groen wilde verven! Boven het bedje heeft ze een foto van Muhammad en haar gehangen. Cute he?

Slaapkamers celebs

Slaapkamers celebs

Dr. Phil voorziet het liefst iedereen van zijn advies. Toen zijn eerste kleinkind geboren werd, stond hij erop dat hij de kamer helemaal zou inrichten. Hij vindt zijn kleinkind een kleine ‘royal princess’ en daar hoort natuurlijk een koninklijke kamer bij. Hmmm, ja..

Slaapkamers celebs

Slaapkamers celebs

Mel B’s lievelingskleur is vast paars. Toen zij zwanger was, wilde ze een rustige en vredige kamer. Deze twee woorden waren genoeg voor haar stylist en toen de kamer klaar was, zag het er zo uit! You like?

Slaapkamers celebs

Slaapkamers celebs

Als je twee kinderen hebt en zelf niet heel creatief bent, doe je gewoon twee keer hetzelfde maar dan in een andere kleur! Tori Spelling verkocht haar huis, waardoor de buitenwereld de slaapkamers van haar kinderen kon bewonderen. De een roze, de ander blauw, maar verder best wel hetzelfde!

Slaapkamers celebs

Dat Mariah Carey het beste wil voor haar kids, snappen wij, maar is dit niet een beetje over de top? Een levensgrote giraffe in je slaapkamer, een plek om thee te drinken met vriendinnen en op iedere hoek een boeket bloemen.. Tja, je moet er maar van houden!

Bijna alle celebs huren een stylist in om hun droom te verwezenlijken, maar wij vinden het stiekem best leuk om zelf aan de slag te gaan in onze slaapkamer. En wees eerlijk, een poster van je grote idool hoorde er vroeger toch gewoon bij?

Hoe ziet jouw droomkamer eruit?

Bron beeld: hgtv, lilsugar

Door Eline