News

Gossip Girl – Updated!

Vanaf 8 oktober wordt in Amerika het zesde en laatste seizoen van Gossip Girl uitgezonden. Sinds begin juli zijn Leighton, Blake, Chace, Ed & Penn weer in New York voor de opnames van het nieuwe seizoen. Zo nu en dan duiken er foto’s van de set op, of lekt er informatie over de laatste afleveringen uit… Wij verzamelden ze en geven jou graag een update over de favoriete serie van de Girlscene redactie!

De eerste aflevering van het zesde en laatste seizoen van Gossip Girl heet…. Gone Maybe Gone. Alle titels van de Gossip Girl afleveringen zijn gebaseerd op filmtitels. Deze titels is afgeleid van de film “Gone baby Gone” uit 2007.

Gossip girl

Serena krijgt in het zesde en laatste seizoen van Gossip Girl een nieuwe liefde. Ondernemer Steven Spence gespeeld door Barry Watson. Denken jullie dat Serena in Steven haar ware liefde zal vinden?

Gossip Girl
Serena’s nieuwe liefde. You like?

Naast een nieuwe liefde, heeft Serena dit seizoen ook een nieuwe vijand.. Natasha, gespeeld door het Franse model Zoe Aggeliki, speelt de zus van Serena’s love interest Steven Spence.

Gossip girl
Eerste beelden van de set

Nog een nieuw karakter in het laatste seizoen, Andrea Gabriel (onder andere bekend van de serie Lost), zal een zakenvrouw uit Dubai spelen. Wat haar relatie met onze favoriete “gang” precies is, weten we nog niet..

Gossip Girl
Eerste beelden van de set

Maar Natasha is niet de enige bitch in town, ook Georgina bevindt zich nog steeds in de buurt van de Upper East Side. Ze speelt dit seizoen onder één hoedje met Dan.

Gossip girl

Nog een andere roddel… Het schijnt dat er in de eerste weken van de opnames in New York een bruiloft scene werd opgenomen. De geruchtenmolen dat Blair & Chuck aan het begin van het seizoen bij elkaar komen is hierdoor op gang gebracht.

Gossip girl
Spotten wij een nieuw kapsel?

Het zesde en laatste seizoen van Gossip Girl wordt vanaf 8 oktober in Amerika uitgezonden. Het seizoen zal naar verwachting zo’n 10 tot 12 aflevering bevatten. Nadat de laatste aflevering van Gossip Girl uitgezonden is, zal The Carrie Diaries (wat er aan Sex and the City vooraf ging…) worden uitgezonden. In Nederland worden oudere afleveringen van Gossip Girl uitgezonden op Net5 op zaterdag om 15.55u.

Gossip Girl

De eerste beelden van de set zijn ook al vastgelegd op camera. Benieuwd?

 

Kun jij ook niet wachten op het laatste seizoen Gossip Girl? Of stel je dit het liefst zo lang mogelijk uit zodat er nooit een laatste aflevering hoeft te komen…

Door Annemerel & Eline