News

Celebs gaan voor goud

De Olympische Spelen zijn officieel begonnen en dat betekent weer heel veel uurtjes voor de buis zitten en kijken naar je favoriete sport. Sport jij ook al jaren en ben je dus helemaal blij met dit sportevent? De meeste celebs zitten nu ook weer op het puntje van de stoel, maar ook zij hebben vroeger op een sport gezeten waar ze nu helaas mee zijn gestopt.

Sporten is heel fijn en geeft je een mega boost. Als je ‘s ochtends, net zoals Anna Dello Russo een paar baantjes trekt in het zwembad, begin je de dag fris en fruitig. Wat hebben de dames (en heer) in Hollywood vroeger allemaal gedaan voordat ze echt bekend werden? En wat doen sommige celebs iedere dag voordat ze aan het werk gaan?

Celebs sporten

Als klein meisje stond Doutzen het liefst uren op het ijs. Ze was een fanatiek schaatser en heeft zelfs op Europees niveau wedstrijden gereden!

Celebs sporten

Brazilian beauty Gisele Bundchen was verliefd op volleybal en was van plan om hiermee door te gaan op professioneel niveau, totdat ze ontdekt werd en de modewereld in ging. Jammer..

Celebs sporten

Na het zien van een film over het circus, was Christian Louboutin totally in love met de trapeze. Hij heeft inmiddels een van deze hoge bouwwerken in zijn atelier staan zodat hij even in de lucht kan zweven als hij geen inspiratie meer heeft. Tja, verschil moet er zijn!

Celebs sporten

Anna Dello Russo begint haar dag in het zwembad. Een paar baantjes trekken, het liefst met flippers, geeft haar een boost om de dag te beginnen.

Celebs sporten

Toen ze nog een klein meisje was, stond ook Vera Wang het liefst uren op het ijs, maar dan als kunstschaatser! Een pirouette hier en daar en het liefst samen met haar beste vriendinnetjes. Toch koos ze uiteindelijk voor de modewereld, maar misschien haalt ze stiekem haar inspiratie wel uit de mooie schaatspakjes?

Celebs sporten

Lovely lady Kate Middleton houdt wel van een potje tafeltennis. Waarschijnlijk deed ze dit al als klein kind tijdens iedere zomervakantie, tegenwoordig mag ze een potje spelen tegen haar koninklijke man. Dat is nog eens een potje royal ping pong!

Al deze celebs hebben hun favo sport opgegeven voor hun carrière. Toch zonde af en toe, want hoe leuk zou het zijn als Doutzen namens ons landje een keer een gouden plak zou halen?

Ga jij de Olympische Spelen volgen? Zo ja, welke sport is dan echt jouw favoriet?

Bron beeld: Fashion.telegraph

Door Eline