News

Springlevend, die celebs!

Je kent het wel, je leest ineens op Twitter dat Justin Bieber dood is. Helemaal in shock vertel je het aan je vriendinnen om te horen dat het maar een ‘grapje’ is van iemand.. Ha-Ha.. Niet grappig! Helaas gebeurde dit niet alleen bij Justin, maar ook vele andere celebs vielen slachtoffer aan dit ‘grapje’.

Zo zou Brad Pitt gisteren dood zijn gegaan tijdens een snowboard ongeluk. Na een paar uur werd duidelijk dat er gelukkig niks aan de hand is. Wie zijn nog meer slachtoffer geworden van deze ‘grapjes’?

springlevend

Chris Brown
Deze zanger had een hele hoop dosis dood gekregen van zijn fake killers. Het stond niet alleen over heel Twitter, maar degene had ook onder iedere YouTube video hetzelfde bericht geplaatst dat hij dood zou zijn. Pijnlijk!

springlevend

Eddie Murphy
Ook deze grappige man is slachtoffer geweest van een fake death. Ook hij zou een snowboard ongeluk hebben gehad. Precies hetzelfde als bij Brad Pitt.. Ze vallen in herhaling!

springlevend

Celine Dion
Toen de fans van Celine op Twitter ‘RIP Celine Dion’ lazen, dachten ze allemaal dat ze dood zou zijn. Gelukkig niet, her heart will go on!

springlevend

Justin Bieber
Justin Bieber zou nooit meer volwassen kunnen worden, volgens zijn fake killer.Op Twitter kwam het nieuws te staan dat hij dood zou zijn. Gelukkig bleek het niet zo te zijn en alle fans konden weer opgelucht ademhalen.

springlevend

Mr. Bean
Rowan Atkinson had het nog wat erger, bij hem werd het persoonlijk verspreid via mensen. Iedereen vertelde het elkaar en er werd druk gebeld met elkaar en er kwam geen internet aan te pas. Au!

springlevend

Lady Gaga
Lady Gaga is helemaal hot en nog springlevend. Een online hacker beweerde dat ze dood was gevonden in haar hotelkamer. Lady Gaga mag nog niet dood, ze heeft nog veel teveel te doen hier op aarde!

springlevend

Taylor Lautner
Nee! Niet deze Twilight hottie! Op internet stond dat Taylor een overdosis cocaïne had genomen. Allemaal onzin gelukkig, want hij was dezelfde dag nog springlevend gespot!

springlevend

Er zijn nog veel meer celebs die hier slachtoffer van zijn geworden. Het lijkt wel, een nieuwe dag, een nieuwe celebrity. Gelukkig leven de meeste celebs nog. Het is alleen jammer dat we, zodra we horen dat er iemand dood is, moeten twijfelen. Een beetje disrespectvol.

Zijn jullie ook zo blij dat deze celebs nog leven?

Bron: Eonline

Door: Jitske