News

Familie in Hollywood

Broers of zussen zijn er altijd voor je, zelfs na de grootste ruzie of blunder. Het is fijn om na een drukke schoolweek thuis te komen en even helemaal niets te doen. Met je zus of broer kun je gerust op de bank zitten en helemaal niks doen! Vaak nemen ze een voorbeeld aan jou omdat jij al groot en volwassen bent, maar hoe zou dat in celeb-land gaan? Neemt iedereen een voorbeeld aan hun beroemde zus of broer?

Familie in Hollywood

Rupert Grint (Ron Wemel) heeft nog een jongere broer, maar met een ander haarkleurtje! James is 21 jaar oud en is een professioneel coureur. Hij is zelfs van plan om de beste van de wereld te worden. Wij zijn benieuwd!

Familie in hollywood

Justin Bieber nam in juni zijn kleine broertje Jaxon mee naar de Much Music Video Awards. Hij brengt blijkbaar veel geluk, want Justin werd gekozen als favoriete artiest 2012 en hij won een prijs voor Beste Internationale Videoclip.

Familie in Hollywood

Ashley Tisdale samen met haar oudere zus Jennifer. Toen Jenn in 2009 trouwde, was Ashley bruidsmeisje en begin dit jaar organiseerde zij voor haar oudere zus een babyshower. De twee zijn naast zussen dus ook beste vriendinnen! Oh, ze is net zoals Ashley ook actrice.

Familie in Hollywood

Tijdens een filmpremière nam Vanessa Hudgens haar vijftienjarige zusje mee. Stella is druk bezig met haar acteercarrière en kan stiekem ook nog best een goeie noot zingen.

Familie in Hollywood

Brad Pitt ontvangt aan de lopende band nieuwe filmrollen en gaat de ene award show na de andere af, terwijl zijn broer Doug een handje helpt in het familiebedrijf, gespecialiseerd in computers. Verschil moet er zijn!

Familie in Hollywood

Hayden Panettiere heeft een jonger broertje, Jansen, en verrassend genoeg is ook hij een acteur. It runs in the family!

Familie in Hollywood

‘Jennie from the block’ Lopez is niet het enige kindje dat vroeger ‘on the block’ speelde. Ze komt uit een gezin van vijf en heeft twee zussen: Lynda (zie foto) en Leslie.

Familie in Hollywood

Jij dacht zeker dat je de Jonas Brothers goed kent, maar dan heb je het mis. De broers zijn namelijk niet compleet, in real life hebben ze nog een jonger broertje. Frankie is een stuk jonger en helaas niet uitgenodigd om ook in de band te komen spelen. Jammer!

Familie in Hollywood

Ze zijn net look-a-likes van elkaar maar het broertje van Jared Leto heeft net wat minder haar, maar meer tatoeages. Hij houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan en toch speelt hij gewoon samen met zijn broer in de band 30 Seconds To Mars!

Familie in Hollywood

Dit kan bijna niet missen, dit is duidelijk het jongere broertje van Emma Watson. In 2010 schitterden ze samen in de Burberry Summer Campaign en dat beviel Alex zo goed, dat hij door is gegaan in de modellenwereld. We zullen hem vast nog een keer ergens tegenkomen.

Familie in Hollywood

Als je naar de ogen kijkt, kan het ook bijna niet anders dan dat dit de zus van Robert Pattinson is. Elizabeth is een singer/songwriter en heeft inmiddels al drie Top 20 hitjes in haar zak mogen steken. Herinner je je de scene uit Twilight nog dat Robert de kantine van school inloopt? De muziek die je dan hoort, is de muziek van zijn zus. Schattig toch?

Zou jij later precies hetzelfde willen doen als je oudere broer of zus? Zo ja, wat wordt dat dan?

Bron beeld: Glamour

Door Eline

Must reads 👀