News

Gossip Girl(scene) week 31

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 31

De verhalen over Robsten-gate gaan onverminderd hard door. Volgens de laatste geruchten zou Robert ‘heartbroken & angry’ zijn, hij zou Kristen de deur hebben gewezen en onderduiken bij Reese Witherspoon. Alle smekende sms’jes van Kristen zou hij ongelezen hebben verwijderd en haar telefoontjes zou hij hebben weggedrukt. Over het feit of de affaire tussen Kristen en haar Snow White and The Huntsman regisseur Rupert Sanders al langere tijd aan de gang is, horen we verschillende berichten. De één beweert dat het een korte flirt was, de ander zegt dat het al tijden speelde..

Hoewel wij in eerste instantie ieder bericht over ‘Het Schandaal’ lazen, beginnen we nu wel een klein beetje medelijden te krijgen met Kristen en Robert. Het zijn ook maar gewoon mensen en iedereen praat over ze alsof het de hoofdrolspelers zijn in hun favoriete film… Oh WACHT, dat zijn ze natuurlijk ook. Maar dan NOG. Mixed feelings…

Gossip Girl(scene) week 31

In other celebrity-dating news… Mila Kunis en Ashton Kutcher werden zondagochtend gespot op LAX, het vliegveld van Los Angeles. De twee werden knuffelend gefotografeerd terwijl ze wachtten op hun vlucht naar Bali. De geruchten over een romance tussen Mila en Ashton worden steeds heviger, zelf beweren ze nog steeds slechts hele goede vrienden te zijn.

Gossip Girl(scene) week 31

Nog meer kriebels in celebrity-land, Taylor Swift lijkt te hebben aangelegd met een Kennedy-telg. De vier jaar jongere Conor Kennedy is de zoon van Robert F. Kennedy jr., die op zijn beurt weer de zoon is van Robert F. Kennedy sr. En DAT was dan weer de broer van de in 1963 vermoorde president John F. Kennedy (ja mensen, in de Gossip Girl(scene) krijg je niet alleen roddels, maar ook een lesje Amerikaanse geschiedenis). Conor’s moeder Mary pleegde in mei dit jaar zelfmoord en we hebben begrepen dat Taylor haar ‘vriendje’ al die tijd heel goed gesteund heeft.

Eerder werd Taylor gelinkt aan Patrick Schwarzenegger, een (ook al doet zijn achternaam anders vermoeden) een andere Kennedy-telg. Patrick en Taylor werden gespot op een 4th of July feestje van de Kennedy’s. Maar nu blijkt dus dat Taylor daar voor iemand anders was…

Gossip Girl(scene) week 31

Selena Gomez verklapt in de nieuwste Teen Vogue dat ze haar liefdesleven nog niet zo heel erg serieus neemt. Ze is erg gelukkig met Justin Bieber, maar ze is pas 20 en "het huwelijk en al die andere serieuze dingen komen later wel". Voorlopig is Selena nog wel even zoet met haar werk. Anders dan we een paar weken terug berichtte, woont Selena volgens het interview in Teen Vogue nog gewoon thuis. Ze heeft een klein appartementje boven het huis van haar ouders.

Gossip Girl(scene) week 31

De afgelopen maanden heeft bijna iedere celebrity wel zijn/haar mening over de razend populaire Fifty Shades of Grey boeken. Zo ook Victoria Beckham. Ze is halverwege het tweede boek en is fan! Ze heeft haar moeder ook een boek gegeven, maar wil er niet met haar over praten. Iedere keer als haar moeder er met haar over probeert te praten, schuift ze het onderwerp weg. "I don’t want to talk to my mother about S&M", vertelde Victoria tegen de Britse Glamour.

Bron: Ohnotheydidnt, Glamour & Fashionista

Door Annemerel