News

Celebs bij Sesamstraat!

Redactie

Sesamstraat, wat hebben we daar goede herinneringen aan. Met een koekje in de hand meeschreeuwen met je lievelingsfiguren van Sesamstraat. Wat een tijden! Stiekem is het nu ook nog wel eens leuk om te kijken, want in Amerika spelen de bekendste celebrities maar al te graag in Sesamstraat.

Sesamstraat is om van te leren, zo is iedere aflevering in een thema, zodat de kleine kijkertjes elke keer wat slimmer worden! Laten we even kijken wat deze Amerikaanse celebrities de kleine kindjes bij willen brengen…

Maya Rudolph

Maya Rudolph
Maya, bekend van de hilarische films Bridesmaids en Friends with kids, heeft het thema ‘nadenken’. Zo leert zij op een hilarische wijze dat kinderen eerst moeten nadenken voordat ze iets doen

Supreme Court Justice Sonia Sotomayor

Supreme Court Justice Sonia Sotomayor
Sonia is een van de bekendste rechters van Amerika en leert de kinderen over een baan hebben. Werk hebben is heel belangrijk, dus voor dit thema een meer serieuzer iemand, zoals Sonia!

Blake Griffin

Blake Griffin
Ook stoere basketballers willen graag kinderen wat leren bij Sesamstraat. Blake Griffin, een bekende Amerikaanse basketballer, had als thema ‘Kampioen’. Zo zie je hem hier een feestje vieren op de set van Sesamstraat.

Jack Black

Jack Black
Natuurlijk heeft Jack ook een rol in Sesamstraat. Met deze gigantische hoed en grote bril leert hij de kinderen iets over vermommen. Hier zullen de kinderen hard om moeten lachen!

Ed Helms

Ed Helms
Ed, degene die altijd pech heeft in The Hangover, heeft als thema ‘grijzen’.

Halle Berry

Halle Berry
Halle brengt de kinderen iets bij over ‘knabbelen’. Zo is het beter om goed te kauwen en niet te snel te eten, anders krijg je buikpijn!

Zac Efron

Zac Efron
Geduld, dit is wat Zac de kinderen wil leren: ‘Je kan beter wachten op een kalme manier’.

David Beckham

David Beckham
‘Blijf altijd proberen en geef nooit op!’ David leert de kinderen dat ze nooit moeten opgeven.

Steve Carell

Steve Carell
Steve leert de kinderen hoe je een keuze moet maken tussen twee dingen.

Een ding is zeker, de kinderen zullen op een leuke manier leren van deze celebrities. Wat vind jij van deze celebrities en de thema’s?

Bron: Ohnotheydidnt

Door: Jitske