News

Gossip Girl(scene) week 32

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 32

Justin Bieber maakte afgelopen week het verkeerde grapje. Hij sprak in een interview met Rollercoaster Magazine over de kalende Prins William. Hij zei: "Ik bedoel er zijn tegenwoordig dingen die dat voorkomen. Ik snap niet waarom hij die spullen niet gebruikt? Je neemt een beetje Propecia en je haar groeit terug. Hebben ze dat hier niet?" De Britten vinden de opmerking van de bijdehante Bieber precies dat, bijdehand. De enige die grappen over het kalende hoofd van William mag maken zijn Prins William zelf en zijn broertje Harry.

Gossip Girl(scene) week 32

Pretty Little Liars actrice Lucy Hale sprak in de Cosmopolitan voor het eerst over haar eetstoornis, waarvan niemand eigenlijk wist dat ze die überhaupt ooit gehad heeft. Ze sprak over die tijd "Ik heb het hier eigenlijk nooit over gehad, maar ik at soms dagen niet. Of ik at misschien wat fruit en ging dan drie uur achter elkaar sporten in de sportschool. Ik wist dat ik een probleem had. Het was een proces dat in gradaties verliep, maar ik heb mezelf veranderd." Wij hopen dat de problemen voor Lucy voorgoed verleden tijd zijn.

Gossip Girl(scene) week 32

Nieuws over een Kardashian wiens voornaam niet begint met een K… Rob Kardashian gaat terug de collegebanken in om zijn droom om advocaat te worden eindelijk te verwezenlijken. Rob was al aan het studeren, maar na het behalen van zijn bachelor besloot hij zijn geluk in de entertainmentwereld te beproeven. Maar nu lijkt hij toch weer zijn ware droom te volgen. Hij twitterde deze week: "Going to Law School very soon and so excited and can’t wait" en vervolgens: "School just never ends for me! #UniversityofSouthernCal #Trojans #Fighton.". De advocatuur zit duidelijk in het bloed van de 25-jarige Rob. Zijn vader was bekend advocaat Robert Kardashian.

Gossip Girl(scene) week 32

Gossip Girl’s Ed Westwick was afgelopen week betrokken bij een relletje in een bar. Ed zou een andere man in de bar, die een foto van hem zou proberen te maken, een klap willen verkopen. Toen Ed zijn doel miste zou hij iemand van de beveiliging gevraagd hebben de man uit de bar te zetten. En zo geschiedde. Iemand van Ed’s publiciteitsteam ontkent het verhaal overigens.

Gossip Girl(scene) week 32

Kelly Osbourne ging deze week voor een wel heel bijzondere nieuwe look. Nadat ze de afgelopen tien jaar haar haar in alle kleuren van de regenboog verfde, moet ze gedacht hebben.. "En hoe ga ik nu eens opvallen?". De verandering was nogal drastisch. In plaats van de bleek voor haar haar te gebruiken, gebruikte ze het dit keer voor haar wenkbrauwen en dat geeft een nogal… bijzonder effect. Wat vinden jullie van haar nieuwe look?

Bron: Ohnotheydidnt

Door Annemerel