News

Tyler Ward, wie?

Tyler Ward is een 24-jarige hottie uit Amerika die zingt en liedjes schrijft. Hij staat bekend om zijn covers van bekende artiesten, zoals Adele, Maroon 5 en Justin Bieber. Hij wordt steeds bekender op YouTube en heeft nu ook zijn eigen nummers. Tijd om hem eens voor te stellen!

tyler wad

Tyler Ward maakt zijn weg naar de muziekindustrie door middel van YouTube. Zijn bekendste nummer is maar liefst 18 miljoen keer bekeken! Hij covert hier samen met Megan Nicole en Eppic ‘Love the way you lie’ van Eminem.

 

Deze jongen maakt radiovriendelijke poprock muziek en heeft in de voorprogramma’s gestaan van The Fray, The Jonas Brothers en Gavin DeGraw. Nu staat hij op het punt om door te breken!

tyler ward

Tyler is een singer songwriter, wat betekent dat hij ook liedjes schrijft. Zo heeft hij, ondanks hij bekend staat om zijn covers, ook een aantal eigen nummers uitgebracht zoals: ‘Everything’, ‘The Hardest Thing’, ‘The Rescue’, ‘Paper Heart’ en ‘Our Story’s Told’.

tyler ward

Tyler komt eind dit jaar nog naar Nederland voor een concert. Op 10 oktober is hij te vinden in de Melkweg en hij is stiekem zo bekend dat het al helemaal is uitverkocht! TE jammer!

Tyler Ward met ‘Somewhere with you’

‘To be with you’

Wat vind jij van Tyler Ward?

Bron: Tylerwardmusic

Door: Jitske