News

Gefeliciteerd Demi Lovato!

Ieder jaar word je weer een jaartje ouder en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Taart met kaarsjes, je vriendinnen en een hoop cadeaus. Vandaag viert Demi haar feestje, want ze wordt alweer 20 jaar! Dit weekend vierde ze haar laatste dagen als ‘teenager’ om alvast haar verjaardag te vieren.

demi lovato's verjaardag

Demi viert met veel plezier de nieuwe fase van haar leven, ze wil namelijk dol graag haar moeilijke tijd afsluiten. De laatste paar jaren waren erg moeilijk geweest voor Demi en ze is zelfs een tijdje opgenomen geweest voor automutilatie, een eetprobleem en drugsgebruik. Gelukkig is ze hier weer helemaal overheen gekomen en kan ze niet wachten weer ‘opnieuw’ te beginnen.

demi lovato's verjaardag

Zeg nou zelf, wat is er nou een betere gelegenheid dan een supertof verjaardagsfeestje? Niets! Demi en haar vriendinnen vierden dan ook dit feestje met extra veel plezier.

‘Gelukkig zijn is hard werken en daar kan je voor kiezen. Ik dacht altijd dat geluk wel zou komen, maar er was meer voor nodig dan maar een keer per week een therapeut te zien. Nu maak ik tijd voor mezelf en mediteer ik. Ik heb zelfs mijn telefoon al een paar maanden niet gebruikt!’

demi lovato's verjaardag

‘De laatste tijd ben ik veel zelfverzekerder en blij met mezelf, eerst voelde ik me alleen maar mooi op de rode loper als ik er opgedoft uitzag. Nu loop ik zo het strand op zonder me te schamen voor mijn haar en het feit dat ik geen make-up op heb. Ik zorg ervoor dat er alleen maar mensen in mijn omgeving zijn die om mij geven, die niet alleen willen feesten en misbruik van me willen maken. Ik zorg voor mijn vrienden en zijn horen voor mij te zorgen.’

Ze heeft duidelijk een hoop te vieren dit jaar! Gefeliciteerd Demi, dat je een super jaar mag hebben! Vinden jullie ook niet?

Bron: Ohnotheydidn’t & Thecelebritycafe

Door: Jitske