News

Celebrity drama op Twitter

Dat er veel over celebrities geroddeld wordt, is wel duidelijk. Iedere dag verschijnen er honderden nieuwtjes over ze. Van onschuldige jurkjes tot harde bewijzen van vreemdgaan. Zo verscheen er een video waarop blijkt dat Zayn van One Direction vreemd zou gaan. Hierop kwam een gehele Twitter-rel.

zyan

Een ding is zeker, je moet stevig in je schoenen staan als je een celebrity bent…

Het begon allemaal toen er een video uitkwam van Zayn die een meisje meenam naar zijn hotelkamer. Hierin zou je moeten zien dat hij van plan was om vreemd te gaan. Zayn heeft een relatie met Perrie Edwards, dat niet het meisje is in het filmpje. Vervolgens plaatste Perez Hilton de video op Twitter.

Benieuwd naar de video?

Zayn was al het gehaat op Twitter zat en plaatste: “De reden waarom ik niet zo vaak meer op Twitter zit, is omdat ik ziek word van alle onnozele meningen en het gehaat waarmee ik iedere dag te maken krijg. Goodbye Twitter :)”. Zayn verwijderde zijn Twitter account en liet zijn vijf miljoen volgers achter.

zyan en perrie
Zayn Malik en Perrie Edwards.

De echte fans kunnen natuurlijk altijd in contact blijven met Zayn, want hij heeft aangegeven dat hij iedere dag op de officiële 1D Twitter zal kijken. Toch is dit niet hetzelfde en de fans smeken hem om terug te komen met #ComeBackZayn.

Perez Hilton liet het er niet bij zitten en plaatste meteen een andere comment op zijn Twitter: “Zayn van One Direction heeft zijn Twitter account verwijderd! Ik zei toch dat hij de eerste zou zijn die 1D zou verlaten! Dit is het begin.” Fans van 1D die ook Perez volgden, stopten allemaal met het volgen van Perez.

perez en gaga

De fans waren niet de enige, Lady Gaga en Britney Spears waren het gedrag van Perez ook helemaal zat en verwijderde Perez ook van Twitter. Alle fans beschuldigen Perez van het verdwijnen van Zayn op Twitter. Perez zijn Twitter staat dan ook vol met boze tweets zoals: ”Je vriendin Lady Gaga volgt je niet meer en de lieve Britney Spears is daar ook mee gestopt. Niemand vind je aardig Perez.” en “Lady Gaga stopte met het volgen van Perez na zijn tweet over Zyan. YOU GO GAGA!”

Perez Hilton was niet onder de indruk en reageerde met: “Perez Hilton is nog steeds een wereldwijd beroemd onderwerp op Twitter. Dus doe niet zo raar!”

zyan

Waar is het misgegaan? De video is erg onduidelijk, dus waar haalde Perez de informatie vandaan dat Zayn is vreemdgegaan? Het is leuk om af en toe gossip te lezen, maar om te zien dat er andere mensen last van hebben… Dat is niet leuk.

Wat vinden jullie van deze Twitter-rel?

Bron: Ohnotheydidnt & Gossipcop

Door: Jitske