News

Gossip Girl(scene) week 34

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene 34

Robert Pattinson zou de afgelopen weken wat flirterige sms’jes ontvangen hebben van niemand minder dan Mrs. Rihanna herself. Volgens een vriendin van Rihanna heeft de zangeres al jaren een oogje op Robert, maar het is niet haar stijl om in een relatie te stoken. Nu Robert weer vrijgezel is, zag ze haar kans schoon en begon ze Robert te sms’en. Robert geloofde niet wat hij zag en dacht dat er een geintje met hem werd uitgehaald. Maar het bleek toch echt Rihanna te zijn. Robert & Rihanna, zien we het beeld al voor ons?

GG scene 34

Prins Harry, het vrijgezelle broertje van William heeft zich afgelopen weekend tijdens een feestje in Las Vegas lekker laten gaan. Tijdens een huisfeestje werd Harry gespot met wel heel weinig kleding om zijn lijf, namelijk.. NIETS. Uh oh… Zijn familie is, niet echt verrassend, niet al te blij met deze actie van de 27-jarige Prins. En erg handig voor zijn carrière in het leger is het ook niet. Kate Middleton’s nichtje, Playboy model Katrina Darling was ook geshockt. Niet door de foto’s, maar door de reactie van de media op de foto’s. Volgens haar is er niets geks aan om op een feestje je kleding uit te trekken. Het menselijk lichaam zou gevierd moeten worden. Aldus Katrina Darling.

GG scene 34

Hilary Duff is familie van de Britse Koningin. Wel een achter, achter, achter, achter, achter (x30)-nichtje, maar van alle Amerikaanse celebrities komt Hilary het dichtst in de buurt van Koninklijkbloed. Andere celebrities die ergens in een heel ver verleden een link hadden met het Britse koningshuis zijn onder andere Alec Baldwin, Brad Pitt, Ellen DeGeneres en Angelina Jolie.

GG scene 34

Madonna zou het helemaal gehad hebben met Londen en New York. Ze is daarom nu op zoek naar een huis in Rome. Madonna’s vader is een eerste-generatie immigrant uit Italië, dus je zou kunnen zeggen dat ze op die manier een band met het land heeft. Madonna was de afgelopen drie maanden op tournee in Europa, wat ook voor nogal wat opwinding zorgde. Zo had ze een filmpje in haar show waarin Marine Le Pen, een extreem rechtse Franse politica, met een hakenkruis op haar hoofd. Ook waren er wat problemen in Rusland toen ze een homorechten organisatie steunde en zich uitsprak over de straf die de dames van Pussy Riot kregen voor het zingen van een anti Putin-lied. Afgelopen week gaf Madonna haar laatste concert in Europa, haar Amerikaanse tournee start volgende week.

GG scene 34

Was Avril Lavigne begin dit jaar nog samen met The Hills-hottie Brody Jenner, sinds een paar maanden date Avril met Nickelback frontman Chad Kroeger. En sinds begin deze maand blijft het niet alleen bij daten, de twee zijn verloofd! Avril was eerder getrouwd met Sum 41-zanger Deryck Whibley, maar dat huwelijk strandde slechts een paar jaar later. We zijn benieuwd of Chad voor Avril écht de ware is. We’ll keep you posted!

Fijn weekend & tot volgende week!

Bron: Ohnotheydidn’t

Door: Annemerel

Must reads 👀