News

Katy Perry & Emma Stone op de cover

Emma kennen we om haar sprankelende en vrolijke karakter. Katy kennen we om haar felgekleurde haar en gedurfde stijl. Wat nou als we zeggen dat deze twee meiden op deze cover allebei niet meer zo lieflijk zijn? Emma was stoer, donker en gedurfd, terwijl Katy er chic zwart uitzag met rossig haar! Benieuwd?

emma stone

emma stone
Stoer en gedurfd, zo iemand wil je niet tegenkomen in een steegje!

Emma Stone zag er als een echte ‘badass’ uit op de september cover van Interview: donkere en grauwe foto’s met duistere kleuren. Stone gaf in het magazine een interview over haar carrière. ‘De meeste mensen denken dat ik hetzelfde ben als de rollen die ik speel, dat ik bijvoorbeeld zo ben als in Easy A. Die mensen zijn gewoon fan van een film of rol, maar niet van mij.’

emma stone

Emma staat stoer op de cover, maar in het interview laat ze haar zachte kant zien. ‘Ik was veertien toen iemand voor de eerste keer mijn hart brak. Ik lag huilend op de grond en moest vaak overgeven van verdriet. Ik heb nog nooit zoiets heftigs gevoeld, alsof iemand je had vermoord en je wordt ertoe verplicht ernaar te kijken. Het is vreselijk.’ Gelukkig gaat het met Andrew Garfield nog helemaal goed!

katy perry

Katy Perry heeft een nieuwe look (zoals je misschien gisteren al zag op Girlscene’s Facebook), WOW! Oké. we geven toe dat we haar gewend zijn in paars, blauw of roze haar, maar toen ze verscheen met dit kapsel (pruik), moesten wij toch even goed kijken. Het is Katy echt!

katy perry

Katy verscheen in dit kapsel op de september cover van het Franse magazine L’officiel en is sindsdien hot news. Wat vind jij ervan? Kan ze het hebben of zie jij haar liever in kauwgum roze of ijzig blauw?

katy perry

Wat vinden jullie van deze twee cover looks?

Bron: Styleite

Door: Jitske