News

Megan & Liz

Megan en Liz zijn twee stoere meiden die samen de muziekwereld willen veroveren. Deze 19-jarige tweeling vormt samen een meiden popgroepje die zelf hun muziek schrijft, want dat doet Liz, en zelf gitaar speelt, want dat doet Megan! Ken jij deze meiden al? Ze zijn namelijk net als Tyler Ward al behoorlijk bekend op Youtube!

megan and liz

Deze twee 19-jarige meiden delen samen hun passie voor muziek. Ze houden al van optreden sinds ze klein waren en ze vinden het heerlijk om te zingen. Dat merk je, want hun Youtube account heeft meer dan 750,000 leden en meer dan 167 miljoen video views!

megan and liz

megan and liz megan and liz

Het begon allemaal met hun eerste video: ‘Happy Never After’ in mei 2011. Sindsdien hebben deze meiden 28 filmpjes, waaronder 13 officiële videoclips uitgebracht.

 

Hun tweede single, ‘Rest of You’, werd een maandje later uitgebracht. Het was opgenomen in hun geboorteplaats met een paar goede vrienden.

 

Nog een maandje later verscheen ‘Here I Go’ en was geschreven door de meiden in samenwerking met Paula Winger. In diezelfde maand augustus verscheen ook ‘Run Away’ en deze was geschreven samen met Alexz Johnson en Jimmy Robbins.

 

Deze meiden zitten zeker niet stil, want ze hebben nog veel meer hits uitgebracht! Benieuwd? Kijk maar mee!

 

Megan en Liz hebben nog veel meer video’s, waaronder een hoop covers. Deze kun je vinden op hun Youtube channel.

megan and liz

megan and liz

Deze dames zijn ontzettend blij met hun fans en willen dan ook zoveel mogelijk bereikbaar zijn. Zo kun je ze opzoeken op Twitter, Myspace, YouTube en Itunes. Ze hebben ook een officiële website voor al hun fans.

Wat vind jij van de muziek van Megan en Liz?

Bron: Meganandliz.com, Youtube, Myspace & Itunes

Door: Jitske

Deze tip is ingestuurd door Iris, bedankt! Heb jij ook een gouden tip? Stuur dan een mailtje naar info@girlscene.nl o.v.v. ‘Gouden tip’.