News

Gossip Girl(scene) week 36

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 35

Rihanna deed afgelopen weekend niet een heel erg slimme zet. Ze twitterde een foto van de vertrektijd van haar trein uit Londen naar Parijs. Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden. In Parijs stonden haar dan ook honderden fans op te wachten en dat liep een beetje uit de hand, want treinreizigers konden op deze manier de trein niet eens meer normaal verlaten. De Parijse politie was boos op Rihanna en Rihanna twitterde alleen maar dat de Fransen krankzinnig zijn: “Ik kan niet eens normaal de trein uit”. Uhhh, ben je vergeten dat je een celebrity bent Ri?

Gossip Girl(scene) week 35

Afgelopen zomer berichtte we dat John Mayer en Katy Perry zouden daten. Nog geen maand later zou het “sprookje” alweer over zijn. En nu zijn er weer nieuwe berichten waarin staat dat John en Katy nog steeds gezellig daten. Lijkt ons echt leuk om celebrity te zijn. Weet je eigenlijk zelf nog niet zo goed wat de status van je relatie is, maar de hele wereld praat er wel over. Of John en Katy nu wel of niet daten, wij hopen dat ze gelukkig zijn met of zonder elkaar.

Gossip Girl(scene) week 35

Lana Del Rey weet niet of ze ooit nog een vervolg op haar hitalbum “Born to Die” zal maken. De zangeres vertelt in een interview met de Australische Vogue dat ze alles wat ze wilde zeggen wel gezegd heeft. Ook vertelt ze dat ze zich niet zo op haar gemak voelt op het podium. Wij hopen dat de zangeres zich over een tijdje zal bedenken.. Want een nieuw album van Lana zien wij wel zitten.

Gossip Girl(scene) week 36

Ex-Spice Girl Geri Halliwell en Ex-man van Katy Perry Russell Brand daten! Het gerucht was er al, maar nu is het bevestigd door Geri zelf. Echter, later deze week bereikte ons het nieuws dat de twee het alweer rustiger aan zouden doen en de relatie na 13 dagen al gestrand was. Russell zou zelfs alweer gespot zijn met een andere vrouw. Reden van deze “pauze” (seriously, een pauze na dertien dagen?) zou zijn dat Geri wil settelen en Russell daar nog niet klaar voor is. Tsja.

Gossip Girl(scene) week 36

Vier maanden na haar bevalling wil het nog niet echt lukken met het dieet van Jessica Simpson. Jessica beviel op 1 mei van haar zoontje Maxwell, een paar dagen later sloot ze een deal met Weight Watchers. Het minderen met eten gaat inmiddels wel iets beter: “Ik heb nu aan één M&M genoeg”. Naast eten met mate, moet Jessica natuurlijk ook sporten. Dat gaat zo makkelijk nog niet, ze wandelt vooral veel, Jessica: “Mijn borsten zijn nu nog veel te groot om hard te lopen..”

Bron: Perez Hilton, Ohnotheydidnt

Door Annemerel