News

Celebs met ongewone hobby’s

Celebs hebben een hectisch en druk leven. Ze moeten vaak van locatie naar locatie en hebben dan ook weinig vrije tijd. Als celebs dan een uurtje vrij zijn, gaan ze vaak lezen, sporten of knutselen. Maar deze sterren vullen hun kostbare tijd met enigszins ongewone hobby's…

Kate Moss

kate

Breien hadden we niet van de rebelse Kate Moss verwacht, maar synchroonzwemmen al helemaal niet! Ze reisde zelfs een keer naar Thailand om daar een week te trainen. Na een week kunstjes in het water te hebben gedaan, gaf ze een optreden voor vrienden, onder wie Naomi Campbell.

Johnny Depp

hobby

Barbies alleen voor meisjes? Niet als het aan Johnny Depp ligt. In een interview onthulde hij dat hij het leuk vindt om samen met zijn dochter met de Barbies te spelen. Een keer bedacht hij personages voor de poppen, maar zijn dochter vond dat niet leuk. Ze zei toen tegen hem: 'Pap, stop daarmee, praat alsjeblieft in je normale stem'. Johnny heeft nog een vreemde hobby: hij verzamelt skeletten van duiven.

Mila Kunis

hobby

Mila zou je niet snel met World of Warcraft associëren. Toch is de actrice helemaal verslaafd aan het computerspelletje. Ze blijkt er zelfs heel goed in te zijn! Kom maar op met die battles.

Angelina Jolie

hobby

Dat Angelina niet een typisch meisjes-meisje is, dat wisten we al. En dat bevestigt haar ongewone hobby al helemaal. Ze heeft namelijk een verzameling dolken. Zo zegt ze: 'Mijn moeder nam me op mijn elfde of twaalfde mee naar een winkel om mijn eerste dolk te kopen. Mijn zoon Maddox heeft ook al een paar dolken. Die kopen we in een speciale winkel'.

Claudia Schiffer

hobby

Het topmodel is gek op insecten. Zo gek, dat ze zelfs insecten verzamelt. Dode, inderdaad. Verder heeft Claudia ook schilderijen van insecten in haar huis hangen.

Tom Cruise

hobby

Tom heeft een moeilijke tijd nu hij net is gescheiden van Katie Holmes. Gelukkig kan hij met zijn ongewone hobby lekker stoom afblazen: hij houdt namelijk enorm van schermen. In 2008 heeft hij vrienden Will Smith en David Beckham kennis laten maken met zijn favoriet sport. Will: 'Tom heeft een hele kamer ingericht voor het schermen. We zien elkaar niet zo vaak, wij met z'n drieën, dus het was erg leuk dat we konden chillen en schermen'.

Nicole Kidman

hobby

De hobby van Nicole is op zich niet heel ongewoon, maar wel heel ouderwets. Ze verzamelt namelijk oude munten. Nicole verzamelt in het bijzonder antieke munten uit Judea.

Bron: thefrisky

Door: Emma