News

Celebrity schoolfoto’s

We zijn allemaal alweer een tijdje naar school. Een spannend moment is altijd de dag dat de schoolfotograaf langs komt. Hopelijk sta je er goed op (gelukkig vindt je moeder ze, hoe dan ook, altijd fantastisch), want ze worden altijd bewaard. Zo ook die van de sterren. Zijn ze veranderd? Hadden ze een goede of een slechte dag? Oordeel zelf maar..

Heb je de vorige schoolfoto’s gemist? Klik dan hier voor deel 1!

kelly
Kelly Clarkson

Een jonge Kelly Clarkson heeft al haar sieraden omgedaan voor de schoolfoto in 1994. Het duurde niet lang meer voordat ze met muziek in de weer ging; in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Readers Digest vertelde Kelly dat ze op haar tiende haar eerste liedje schreef.

reese
Reese Witherspoon

Reese stond op elfjarige leeftijd al aan de top. En niet alleen met cheerleaden, ze speelde toen al in reclames, was ze model en ze had een talentenshow gewonnen. Go Reese!

lady gaga
Lady Gaga

Lady Gaga (hier nog met de naam Stefani Joanne Angelina Germanotta) ziet er een stuk minder extravagant uit op deze foto gemaakt tijdens haar Highschool jaren.

eminem
Eminem

De Amerikaanse rapper was niet al te dol op school. Hij ging van school toen hij in de derde klas zat. Gelukkig heeft Eminem ook zonder een diploma een succesvolle carrière.

angelina
Angelina Jolie

Op jonge leeftijd had Angelina al veel ambitie. Ze werd aangenomen op een prestigieuze theaterschool voor acteerlessen. Op school ging het haar wat minder voor de wind. Angelina werd gepest omdat ze zo dun was. Op haar veertiende is ze van school gegaan. De actrice verfde haar lokken paars, trok alleen nog maar zwarte kleding aan en ging samenwonen met haar punker vriendje.

halleHalle Berry

Iemand die wel gek was op school, is Halle Berry. Ze was cheerleader, prom queen en klassenvertegenwoordigster. Hello miss popular!

avril
Avril Lavigne

De zangeres had op school de reputatie van een echte tomboy. Ze ging liever skateboarden of kamperen dan dat ze op een date ging. Op haar zestiende verliet Avril school. Niet omdat ze het niet naar haar zin had, maar omdat Avril een platencontract bemachtigd had! En het was niet voor niks: op haar achttiende kwam haar eerste single ‘Complicated’ uit en de rest is geschiedenis.

megan
Megan Fox

”Toen ik klein was, had ik een ‘doorlopende wenkbrauw a.k.a. unibrow. Ik haatte het!”, aldus Megan Fox in een interview met het tijdschrift Allure. ”Ik smeekte mijn moeder of ik alsjeblieft mijn wenkbrauwen mocht epileren”.

Wat vind jij? Wie is het meest veranderd?

Bron: people, huffingtonpost, imdb

Door: Emma