News

Lady Gaga laat live tatoeage zetten

Afgelopen woensdag lieten we jullie zien dat Lady Gaga met een tondeuse in de weer was geweest op haar achterhoofd. Gisteravond heeft ze weer iets spraakmakends gedaan. Tijdens het grote gala georganiseerd voor de lancering van Gaga’s eerste parfum “Fame” (waarbij onze Danique aanwezig was!!!!!) liet ze live een tatoeage op de achterkant van haar hoofd tatoeëren.

Wisten we woensdagochtend nog niet zeker of Gaga nu de rest van haar haren in een bob had laten knippen, of dat het simpelweg in een “Miley Bun” boven op haar hoofd zat, inmiddels weten we dat dat laatste het geval is.

Op het feest, waar Danique volgende week waarschijnlijk uitgebreid verslag van zal doen, arriveerde Gaga in een groot ei, de eerste paar uur sliep ze. Ondertussen werd de video, gemaakt in samenwerking met Steven Klein, van het “Fame” parfum gelanceerd.

Nadat Gaga wakker geworden was nam ze plaats op een stoel en werd op de achterkant van haar hoofd een tatoeage gezet. Gasten dachten in eerste instantie dat het ging om een plakplaatje, maar al snel werd duidelijk dat er een echte tatoeage op het hoofd van Lady Gaga gezet werd.

Lady Gaga

Er waren niet alleen redacteuren als onze hoofdredactrice Danique, Beautyscene’s Debbie en Beautygloss’ Mascha aanwezig, er was ook een blik celebrities open gestrokken. Zo waren ook Lindsay Lohan, Paris Hilton en Marc Jacobs van de partij.

Wij kunnen niet wachten op de verhalen van Danique! Wat vinden jullie van de tatoeage van Lady Gaga?

Bron: Ohnotheydidnt & Twitter

Door Annemerel