News

Blake & Ryan: de huwelijksreis en de ring!

Vorige week beloofden Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar eeuwige trouw. De dag na de ceremonie zijn de twee voor het eerst gespot als getrouwd stel… Mét een ring! Daarna genoten ze van een mini huwelijksreis in een luxe huisje. Een ding is zeker: Ryan heeft zijn spaarvarken flink omgekeerd.

Ryan wilde zijn bruid geen klein ringetje geven. Hij speelde niet op safe, maar ging voor een gigantische lichtroze ovale diamant. De acteur heeft de ring zelf ontworpen met Lorraine Schwartz, een edelsmid die veel sieraden ontwerpt voor grote sterren. Er is overigens wat verwarring of het nou dé ring is, of de verlovingsring. Wij vinden ‘m in ieder geval prachtig!

Update: de ring schijnt twee miljoen dollar te kosten!

ring

Na de bruiloft verbleven Blake en Ryan in een klein huisje (maar wel heel luxe, een nachtje in zo’n huisje kost rond de 2000 dollar) in Virginia, naast een restaurant. De tortelduifjes genoten daar van een laat diner in de tuin. De gasten die het koppel herkenden lieten ze alleen, maar buiten stond er veel paparazzi op ze te wachten. Veel tijd hadden ze niet: op maandag moest Blake alweer beginnen met filmen voor Gossip Girl.

ring

Wat vinden jullie van Blake’s (verlovings)ring?

Bron: usmagazine, people, washingtonpost, celebuzz

Door: Emma