News

Gossip Girl(scene) week 38

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 38

Zangeres Shakira kondigde deze week zelf haar zwangerschap aan via haar Facebook pagina. De 35-jarige zangeres en haar vriend, de Spaanse voetballer Gerard Piqué zijn erg blij met het blije babynieuws. Haar diehard fans zullen wellicht iets minder blij zijn. Alle promo-activiteiten rond het nieuwe album van Shakira zijn voor de komende periode geschrapt, dit houdt in dat ze een paar geplande optredens zal schrappen. Gefeliciteerd Shakira en Gerard!

Gossip Girl(scene) week 38

Hoewel Amanda Bynes de afgelopen maanden meerdere keren is aangehouden onder verdenking van rijden onder invloed is de actrice nog steeds erg positief. Naar eigen zeggen gaat het ‘Amazing” met Amanda. Haar acteercarrière heeft ze vaarwel gezegd, maar achter de geraniums gaat de 26-jarige ex-actrice nog niet. Ze gaat naar New York om een kledinglijn te ontwerpen. Volgens haar zijn dan ook alle verhalen over rijden onder invloed grote bullshit, ze drinkt niet eens. We zullen het zien, de zitting in de rechtszaal is 29 oktober. We’ll keep you posted.

Gossip Girl(scene) week 38

Iemand die het absoluut niet eens is met het feit dat Amanda Bynes nog op vrije voeten is, is de eveneens 26-jarige actrice Lindsay Lohan. Linds zat wel vast na een paar misstappen in het verkeer en vindt het niet eerlijk dat Amanda er (in haar ogen) zo makkelijk vanaf komt. Lindsay beging zelf deze week ook weer een grote fout. Afgelopen woensdag werd ze gearresteerd op verdenking van een hit-and-run. Ze zou een voetganger hebben aangereden. Het slachtoffer deed aangifte en Lindsay werd aangehouden en op de bon geslingerd.

De man had alleen verwondingen aan zijn knie, maar voor Lindsay kan dit zoveelste misstapje grote gevolgen hebben. Ze zit nog steeds in haar proeftijd voor de juwelendiefstal van vorig jaar. Op 23 oktober is de zitting, als ze schuldig wordt bevonden kan dit een ernstige straf voor Lindsay betekenen. Lindsay beweert zelf overigens onschuldig te zijn (en wij hopen dat ze gelijk heeft, want we willen nog steeds die langverwachte échte comeback van Lilo!).

Gossip Girl(scene) week 38

De zwangere Adele gaat wellicht samenwerken met modehuis Burberry. Het zou gaan om het ontwerpen van een collectie voor stijlvolle vrouwen met een maatje meer. Adele draagt zelf ook vaak creaties van Burberry voor awardshows, deze jurken ontwierp ze zelf in samenwerking met Burberry’s designer Christopher Bailey.

Gossip Girl(scene) week 38

Robbie Williams is deze week vader geworden van een prachtige dochter. De naam van de kleine telg? Theodora Rose Williams. De naam wordt voor het gemak afgekort met de roepnaam “Teddy”. In een officieel statement op Robbie’s persoonlijke site vertelt hij dat “Baby, Mummy & Daddy are all rockin…”. De moeder van Teddy is Ayda Field, Robbie’s partner sinds 2006 en sinds 2010 ook zijn vrouw. Gefeliciteerd Robbie en Ayda, en welkom Teddy!

Bronnen: The Superficial, ONTD, Eonline, Nu

Door Annemerel