News

Shocking: Kanye zet Kim op dieet!

Kim Kardashian is een van de mooiste vrouwen met haar ontzettend goed gevormde lichaam. Met haar curves steelt ze de show op de rode loper, maar ook met de nieuwe kledinglijn van haar, Khloe en Kourtney: Kardashian Kurves Kollection. ‘What being Kurvy and Konfident means to you’…

Kanye West en Kim Kardashian zijn alweer een tijdje aan het daten. We hadden eerst onze twijfels, vooral omdat Kim net uit haar huwelijk kwam met Kris Humphries, maar het werd al snel duidelijk dat Kanye toch heel serieus is over Kim. Roddels gaan rond over een eventueel huwelijk, spannend!

Kanye en Kim zijn allebei erg druk bezig met hun carrière. Kanye wilde graag hun talenten combineren door Kim het gezicht te maken van zijn nieuwe kledinglijn, onder 1 voorwaarde: ze moet afvallen!

kim
Kanye plaatste op Twitter deze foto die haar zou moeten stimuleren om af te vallen.

Shock! De ‘dikkere’ Kardashian zou blijkbaar niet in zijn kleding passen op dit moment en daar wil hij graag wat aan doen… Kanye heeft Kim op een strikt dieet gezet, zodat ze zijn persoonlijke model kan zijn.

Kim zou binnen een korte tijd een supermodellen lichaam moeten krijgen met een dieet dat alleen maar bestaat uit citroensap, cayennepeper en ahornsiroop. Dit is hetzelfde dieet dat Beyonce volgde voor haar rol in de film ‘Dreamgirls’.

‘Wat worden Kim’s maten en hoe komt ze eruit te zien?’ Dat is wat we ons afvragen. Dat wij altijd opkijken tegen meiden zoals Kim, Rihanna en Beyonce met hun geweldige lichamen, is blijkbaar niet meer van toepassing.

kim
Kim’s ‘too curvy’ lichaam, althans, dat vindt Kanye…

Maar eigenlijk belangrijker, hoe zal Kim zich voelen? ‘Schat, ik wil graag dat jij het gezicht wordt van mijn nieuwe kledinglijn, maar daarvoor wil ik je wel graag met een paar pondjes minder zien.’

Uiteindelijk weten we dat Kanye daadwerkelijk ook ontzettend veel van Kim houdt, maar we zijn toch benieuwd hoe dit gaat aflopen. Wat denk jij van deze situatie? Vreselijk of vind jij dat Kim een dieet nodig heeft?

Bron: Ohnotheydidnt, Twitter & Examiner
Bron beeld: Ohnotheydidnt, Twitter & Examiner

Door: Jitske