News

Geheime celeb bruiloften

Het grote nieuws van de afgelopen tijd was misschien wel dat Blake Lively en Ryan Reynolds in het huwelijksbootje zijn gestapt. Onverwachts was het zeker, want ze hebben in het geheim het ja-woord tegen elkaar gezegd. Toch zijn zij zeker niet het enige Hollywoodstel die de bruiloft verzweeg…

Natalie Portman & Benjamin Millepied

bruiloft

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Black Swan' en sindsdien is het dikke mik. In 2011 werd hun zoon Aleph geboren. Ze hebben in augustus hun liefde bezegeld met een geheime Joodse ceremonie, waarbij een klein groepje familie en vrienden waren.

Orlando Bloom & Miranda Kerr

bruiloft

Orlando en Miranda maakten hun verloving wel bekend, maar niemand had verwacht dat de bruiloft al binnen een maand zou zijn! De ceremonie vond plaats in Los Angeles, maar de newlyweds vertrokken meteen daarna op huwelijksreis.

Megan Fox & Brian Austin Green

bruiloft

Megan Fox is bekend over de hele wereld, maar er waren maar een handjevol mensen op haar bruiloft. Het huwelijk vond plaats in hotel in Hawaii en het achtjarige zoontje van Brian was de ringdrager. Het gaat de twee sindsdien voor de wind, Megan is namelijk in blijde verwachting!

Zooey Deschanel & Ben Gibbard

bruiloft

Het stel is getrouwd in een plaatsje in de buurt van Seattle. Niks wees erop dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. De tweet van Ben's bandmaatje verklapte het, hij schreef op zijn Twitter: ''Wedding day! So excited!'' Helaas heeft het huwelijk geen stand gehouden.

Heidi Montag & Spencer Pratt

bruiloft

Heidi en Spencer houden maar wat graag van publiciteit. We konden een paar seizoenen genieten van de schandalen rondom 'Speidi' in de realitysoap 'The Hills'. Het was dan ook erg verrassend toen bekend werd dat ze in het geheim zijn getrouwd in Mexico. Er waren zelfs geen vrienden of familie bij. Maar 'Speidi' zou 'Speidi' niet zijn als ze het niet dunnetjes zouden overdoen op camera.

Mariah Carey & Nick Cannon

bruiloft

Ze waren nog maar zes weken een setje, maar blijkbaar was dat genoeg om elkaar de eeuwige trouw te beloven. Nick: ''We denken echt dat we soulmates zijn. Ik had nooit gedacht dat ik zou trouwen''.

Beyoncé & Jay-Z

bruiloft

Het Hollywoodkoppel trouwde dan wel in het geheim, maar dat betekent niet dat ze niet groots hebben uitgepakt. Jay-Z en Beyoncé gaven elkaar het ja-woord in het bijzijn van 40 familieleden en vrienden. De ceremonie vond plaats in Jay-Z's appartement in New York, wat gedecoreerd was met 70.000 bloemen die speciaal waren ingevlogen vanuit Thailand.

Jessica Alba & Cash Warren

bruiloft

Geen grote Hollywoodbruiloft voor dit stel. Ze trouwden op een maandag in Beverly Hills. Niemand was bij de ceremonie. Sterker nog: de broer van Jessica moest het nieuws horen van US Weekly!

Gisele Bundchen & Tom Brady

bruiloft

De gasten dachten dat ze bijeen kwamen voor een doop, maar niets was minder waar. Het bleek de bruiloft van Gisele en Tom te zijn! Gisele's honden waren gehuld in een jurk van Dolce & Gabbana, wat met haar eigen trouwjurk matchte.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

bruiloft

Matthew en Sarah Jessica vertelden de gasten dat ze uitgenodigd waren voor een feestje. Het bleek een wel heel speciaal feestje te zijn. De bruidegom droeg een goedkoop pak en SJP droeg een jurk die ze als eerste zag.

Bron: glamour, reporters

Door: Emma