News

Gossip Girl(scene) week 39

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene week 39

Goed nieuws voor One Direction’s Liam fans… Meneer Liam Payne is weer vrijgezel. De reden van de breuk zou Liam’s heftige werkschema zijn. Maar er wordt ook gefluisterd dat Danielle, Liam’s (nu) ex ook niet al te blij was met alle nare opmerkingen die er op social media over haar gemaakt werden. Danielle en Liam leerden elkaar in 2010 kennen tijdens X Factor. Danielle danste tijdens de show.

GG scene week 39

Hoewel we in augustus nog zeiden "case closed", zijn er toch weer wat ontwikkelingen in "Robsten Gate" die we jullie niet kunnen onthouden. Zo zouden de twee volgens het Amerikaanse roddeltijdschrift US Weekly weer samenwonen. Robert zou Kristen alleen terug willen als ze met hem wil trouwen, het gerucht gaat nu dan ook dat de twee zelfs verloofd zijn. Hmmmm.. Spanning, sensatie.. Laten we hopen dat ze gelukkig zijn, met of zonder elkaar.

GG scene week 39

Beyoncé wordt er van verdacht weer zwanger te zijn. Haar eerste kindje Blue Ivy Carter is nog geen jaar oud, dus als het gerucht waar is laten Jay-Z en Beyoncé er geen gras over groeien. Reden voor de speculatie is Beyoncé’s ”bolle” buikje dat afgelopen week gespot werd. Maar eh.. dat jurkje was ook wel heel erg strak, heeft ze niet gewoon net drie blaadjes sla meer gegeten?! En eerlijk is eerlijk.. Als dit een babybump is, dan zijn wij ook drie keer per week zwanger. Wat denk jij?

GG scene week 39

Kelly Osbourne is zoveel afgevallen dat ze inmiddels kinderkleding past. In een interview met Closer Magazine vertelt ze dat ze haar T-shirts haalt bij Gap Kids. Ook over hoe ze zoveel is afgevallen doet ze ook een boekje open: "Het gaat niet snel, het is een langzaam proces. Je moet je eetpatroon en levensstijl veranderen. Ik heb alle hippe diëten geprobeerd, er was er geen één die werkte."

GG scene week 39

In Hollywood kun je als man of vrouw geen vrienden zijn zonder dat er speculaties over een vermeende relatie de ronde doen. Nieuwste slachtoffers van dit fenomeen? Cameron Diaz en de net gescheiden Tom Cruise. De twee zijn al een paar jaar goed bevriend en hebben samen in verschillende films gespeeld, niet gek dus dat ze tijd met elkaar doorbrengen. Maar bij gebrek aan ander showbizznieuws worden de twee als mogelijk nieuw koppel gezien. Will be continued… (of niet).

Bron: Ohnotheydidn’t, Life & Style Magazine, Vanity Fair

Door: Annemerel